‘LeMUria, jij bent ons Moederland’ op de wijs ‘Auld Lang Syne’

VOORAF
‘Auld Lang Syne’ is een gedicht en lied van de Schotse dichter Robert Burns. De titel kan vertaald worden met ‘lang geleden’ of ‘vervlogen tijden’. Met de emigratie van Schotten naar andere Engelstalige landen werd dit lied, en de traditie, meegenomen. ‘Auld Lang Syne’ wordt tijdens de jaarwisseling gebruikt maar soms ook als afscheidslied. De tekst verwijst dan naar oude herinneringen van het afgelopen jaar of naar de goede gezamenlijk tijden. De feestvierders staan dan in een kring, zingen en bewegen de kring telkens van binnen naar buiten en terug terwijl ze het glas met elkaar heffen.

Waar komt dit ritueel van oorsprong vandaan?
Toen ons Moederland LeMUria in lang vervlogen tijden ten onder ging, hielden de Hoge Priesteressen staande  in een LichtCirkel elkaars handen vast alvorens men samen met miljoenen anderen in de kolkende zee massa verdween. Slechts enkele duizenden wisten boven te komen en Atlantis te bereiken om hier voet aan wal te zetten. Gelukkig waren er wel vóór de ondergang van LeMuria, meerdere kristalsteden gebouwd in de binnenaarde, omdat men al duizenden jaren aan zag komen dat dit zou gaan plaatsvinden. Vele kristalsteden weet ik me nog herinneren als Jeru-Shalim, Telos en Shamballah.
Vele tienduizenden Kristal- LichtMeesters zijn hier op tijd naar verhuisd, zodat ze de kristalkrachten konden vasthouden in Moeder Aarde.

Waarom hielden ze het zingen vol?
Men hield het zingen zielsbewust krachtig vol tot men men geen lucht meer kreeg. Men was zich bewust van het feit dat er dan nauwelijks negatieve en angstige herinneringen zich zouden hechten in hun gouden Zielenhartskristallen. Angsten die het wakker maken en het zich later gaan herinneren van de Gouden LeMUriaanse Tijd zou tegen houden als er zich weer een grote Ascensie-ronde op Moeder Aarde zou plaatsvinden. Dé Ascensie-ronde die nu gestart is!

LeMUriaanse Zaadkristallen
Altijd maakten de LeMUrianen al gebruik van de Klank, Kleur en Geur van de eigen GroepsZiel om elkaar te herkennen als Familie-Eenheid. Dit deden ze al duizenden jaren. Hun liederen en teksten bevat tot op heden nog altijd de nodige Klank & Kleurtrillingen van de eeuwenoude LeMUriaanse Scheppende Licht Coderingen die niet verloren mochten gaan. Hun HYMNES zijn een lofgezangen over een bepaald onderwerp (zoals een hun Moederland MU, over God & Godin of een gebeurtenis.  ‘Auld Lang Syne’ is zo’n Hymne welke oude LeMUriaanse herinneringen vast moest weten  te houden.
Via de Moederskull LeMUria ontving ik een mooie Nederlandse tekst, die we met elkaar weer mogen gaan zingen. De titel is geworden ‘LeMUria, jij bent ons Moederland’.

ZING MET MIJ MEE en je zal je weer mogen gaan herinneren dat we niet alleen ten onder zijn gegaan, maar als één LeMUriaanse Familie in EENHEID. Nu is het Tijd om LeMUria met mij je weer te gaan herinneren als één voorgenomen MISSIE.
IK ROEP JULLIE OP om regelmatig het lied ‘LeMUria, jij bent ons Moederland’ op de wijs van ‘Auld Lang Syne’ te zingen om jezelf én onze mede ondergegane LeMUriaanse Lichtbroeders en -zusters te helpen zich ook weer te gaan herinneren en uit hun comateuze slaap wakker te zingen! Misschien dat ook jouw zielendeel of familielid zich daar onder bevindt.
Ceremonie
Ben je met een groep(je) bij elkaar? Vorm dan met elkaar een Lichtcirkel.

  1. Tijdens het eerste couplet houd je elkaars handen vast
  2. Bij het tweede couplet steek je de armen bij elkaar in
  3. En bij het derde couplet beweegt de Lichtcirkel zich naar binnen toe én steken een kaarsje aan of ontsteken een lampje bijvoorbeeld als Lichtbaken
  4. Hier blijf je nog even staan tot iedereen deze handeling heeft verricht en lezen dan staande gezamenlijk hardop de tekst die ik reeds eerder op dit blog heb gepost:
    ONS HERENIGEN MET HET OUDE LEMURIAANSE MU KRISTAL RIJK


LeMUria, jij bent ons Moederland!
Vanuit de diepte in ons hart
Verbinden wij ons saam
Met Maria & de Hathors
LeMUria is haar naam
Waar Liefde ooit ten onder ging
Door misbruik van de macht
Zal MU ons weer herinneren
Dat Eénheid is haar krácht
LeMUria, LeMUria
Jij bent ons Moederland
Wij houden van LeMUria
En reiken elkaar de hand

Vanuit de wijsheid in ons hart
Zingen wij nu met elkaar
Voor slachtoffers en daders
Als Familie van elkaar
LeMUria, LeMUria
Jij bent ons Moederland
Wij houden van LeMUria
Dat doen wij hand in hand

Vanuit ons gouden Moederhart
Ontsteek ik deze kaars
Voor Voorspoed, Vrede & Geluk
Voor LeMUria terug op Aard            

 
www.sterrenpoort.com

Bron: Aurelia Louise Jones: ‘Onthullingen over het Nieuwe Lemurië’