Healing vanuit de LeMUriaanse Goudgele Amber Moeder Tempels

In de  Sterrenbeeld maand Tweelingen, ga ik dieper in op de werking van het goudkleurige Amber verbonden met de
LeMUria Moeder Tempels.

Beschik jij zelf over een zonnige Amber steen, een Amber schedel of Amber ketting? Leg haar dan de komende periode onder of naast je hoofdkussen, mediteer met haar en/of draag haar geregeld bij je.
In de Tweelingenmaand en ook nog tijdens de energie shift van de Kreeftmaand, zal de oker kleurige Amber extra aan getrild worden, geopend en in trilling verhoogd gaan worden vanuit de LeMUriaanse Amber Zonne Moeder Tempels. Hiermee zal haar helende oorspronkelijke LeMuriaanse Oermoederkracht naar boven worden gehaald.

Er ligt heel veel op ons te wachten lieve Mensen!

Momenteel bevinden we ons op weg naar de langste dag van 2018. De Zon heeft sinds honderden jaren niet meer zó uitbundig op weg naar de Heilige Tempeldag van 21 juni en de St Jansdag op 24 juni, zo warm en zo veel uren geschenen. Zie ook de vulkanen op de Ring of Fire die van zich laten spreken via de vulkaan uitbarstingen, welke een opeenstapeling en voorbode is van wat LeMUria in ons bewustzijn omhoog zal stuwen. We staan aan de vooravond van een Goud LeMUriaanse Transformatieve omslag periode.
De Zon heeft altijd al in juni op ons noordelijk halfrond, aan Moeder Aarde een geweldige impuls gegeven.
Dit jaar zal de Zomer Equinox nog meer  krachten blootleggen en de Tand des Tijds van onder uit LeMuria naar boven stuwen.

Draag jij wel eens gouden sieraden of Amber bij je? Dan zal je zeker sinds 21 mei en in de junimaand haar invloeden extra mogen waarnemen, welke wederom een krachtige impuls aan de wedergeboorte van LeMUria zal mogen geven.

Amber wordt in de volksmond ook vaak BARNSTEEN genoemd
Amber is energetisch verbonden aan de Zon en staat voor de elementen Vuur & Ether
Godin: Grote Moeder LeMUria
Amber staat voor: Geluk – Liefde – Genezing – Kracht – Bescherming & Schoonheid in haar puurste vorm
Oude Griekse naam: ‘Elektron’
Komt veelvuldig voor in de landen:
Polen, Litouwen en de Dominicaanse Republiek.

Geschiedenis & gebruik van Amber-Barnsteen
Eigenlijk is Amber geen steensoort, maar een fossiel.
Amber werd gevormd door het hars vanuit coniferen uit het Oligoceen tijdperk in de geologische tijdschaal, dat duurde van 33,9 tot 23,03 miljoen jaar geleden (Ma) met een relatief koel klimaat, waarin er een ijskap op Antarctica lag, de continenten bedekt waren met bossen en er heel veel nieuwe diersoorten zich ontwikkelden. Vaak bevat een Amber fossiel een insect of plant, die miljoenen jaren geleden verstrikt raakte in een goudgele harsstroom. Hierdoor dacht men dat het goudgele Amber de oorspronkelijke OerMoeder essentie van het gouden LeMUria leven bevatte. Zij heeft dan ook vaak gestaan voor dé Magie die plaats vond tijdens bezweringen en magische rituelen, met name in het gebied rondom de Stille Oceaan, samen met het koraal en parels. Ook rondom de Middellandse Zee vereerde men het koraal samen met het okerkleurige Amber. De Moedergodin verbleef dan in een’ Boom van koraal’
Amber wordt gezien als een Gouden TIJDKLOK, waarin cycli liggen opgeslagen sinds de eeuwigheid. Daarom ziet men het als het 5e Element Ether, dat voorgekomen is uit de balans tussen de 4 elementen: Vuur – Water – Lucht – Aarde. Ether staat symbool voor al het leven met haar levende LeMuriaanse wezens: kristal – plant – dier – mens.
Amber werd als ‘steen’ als eerste gebruikt om er mooie sieraden van te maken. Hieruit ontstond al in de oudheid een levendige handel via de zgn Barnsteenroutes in Europa, waarlangs het barnsteen van de vindplaatsen aan de Oostzee en Noordzee (Denemarken), maar ook vanuit Engeland (Cromer), naar de afnemers in het Middellandse Zeegebied werd getransporteerd. 
Zo vinden strandbezoekers soms hele stukken aangespoelde Amber op de noordelijke stranden van Polen, Denemarken, Duitsland maar ook op onze eigen Waddenzee eilanden.

Genezend bewustzijn van Amber

  • Amber is een goede ‘steen’ voor therapeuten die met mensen werken. Plaats een stuk Amber in je behandelruimte om er een beminnelijke liefdevolle energie te creëren.
  • Amber bij je dragen biedt hoge bescherming.
  • Voor iedereen geldt dat door een Amber onder je hoofdkussen te leggen er een overdracht van zonnige liefdeswarmte naar jou toe zal plaatsvinden.
  • Amber een LeMUriaanse steen om van te dromen. Ze maakt namelijk in al haar gestolde eenvoud, mens en dier toegankelijker.

Ook jouw hart zal zij weer als vanouds vanuit de LeMUria Amber Moeder Tempels, met al haar zonnige Moederwarmte diep instralen, omhullen met haar GoudenVlam en aanwakkeren om de daar Millennia lang opgeslagen gestolde eigenliefde, open te smelten. Veel negatieve gedachten over jezelf, alsmede de (voor)oordelen over anderen, zullen als sneeuw voor de zon getransformeerd worden, waardoor ook jouw LeMUriaanse herinneringen naar boven zullen drijven in je bewustzijn!

Amber heeft een krachtige uitstraling en kan ingezet worden:

  • Om meer liefde en warmte voor zichzelf te gaan voelen
  • Om opgeslagen verdriet in de Nieren en Blaas om te zetten tot verdraagzaamheid
  • Goed in te zetten tegen allerlei Allergieën als galblaasjes
  • Helpt je om verdriet beter te kunnen verwerken
  • Een steen die je Vrolijk maakt en waarmee je lichtvoetiger in het leven komt te staan
  • Helpt je dus om oude emoties, pijn en angst te leren loslaten, maar dit kan ook wel eens zó krachtig aangepakt worden, dat je er beter aan doet haar maar een paar uur per dag bij je in de buurt te hebben of in een hoek van de kamer te zetten
  • Om je bewuster te maken van je (on)mogelijkheden, doordat ze oude wijsheid naar boven weet te halen, waar je zelf nog niet bewust van was
  • Vergroot jouw magische talenten

Let op: Amber is kostbaar, dus laat je niet verleiden als je denkt op een goedkope manier aan Amber/Barnsteen te kunnen komen. Dan is het gegarandeerd een nagemaakt stuk Amber in de vorm van glas of plastic! Koop dus liever Amber bij een betrouwbaar bedrijf!
www.sterrenpoort.com