LeMUriaanse Groene Smaragd

Op weg naar Pinksteren 2018 schrijf ik dit bericht in samenwerking met het op LeMUria afgestemde Versteend Hout Bewustzijn. Zij wensen ons allen op weg naar deze Pinksterdagen een krachtige voorbereiding toe, omdat er momenteel ontzettend veel gaande is in de diepte van LeMUria. Moeder Aarde trilt niet alleen, zij schudt, zij loopt leeg, zij ontpopt en scheurt zich aan alle kanten.  Haar structuur wordt door de toenemende krachten via de vortex kanalan door de inwerking van de zon, maan, planeten en sterrenstelsels via onze pranakanalen, die dienen als intermediairs tussen Hemel & Moeder Aarde, de meridianen en drakenlijn in gestuwd. Van binnenuit komt dit terug via ons en bewerkt om met de Pinksterdagen een nog krachtiger LeMUriaanse uitstraling naar alle natuurrijken te bewerkstelligen, waarmee ze al haar Aardekinderen nog beter zal gaan bereiken.

De roze-gouden leidingen worden gevormd vanuit de oprechte liefde voor jezelf en het leven vanuit het hart.
De gouden kracht versterkt de koperleidingen. Tezamen bouwen zij een sterk fundament van heilig licht dat de helderheid van het zilvergouden licht versterkt.
Zon, Maan, Venus, de nieuwe Yin-Yangfrequentie wordt geboren.
Dit is een heilig proces, dat niet te stoppen valt, wel te verzwakken doordat je jezelf in het persoonlijke gedeelte de aansluiting niet geeft.
Dit geschiedt volgens een vooraf geweven patroon via de LeMUriaanse binnenwateren i.s.m. zon, maan, sterren en planeten standen. Kijk maar eens naar het plafond (foto onder) van het Planetarium van Franeker. Hier zie je hoe alles van meet af aan, vanuit het Omniversum, is voorbereid en wordt aangestuurd. oe alles exact met elkaar verbonden is en samenwerkt, hoe de mensheid, als ze er klaar voor is, de op ons inwerkende krachten van een nieuwe tot dan toe zeldzame planeet ontdekt, die een nieuwe fase in de ontwikkeling van Moeder Aarde inluidt.

Zo hebben ook alle mineralen, stenen en kristallen een magistrale functie in de totale leefunit van ‘Moeder Aarde’ toebedeeld gekregen. D.m.v. de instraling van het Gouden Zon- en Maanlicht i.c.m. het roze Venuslicht, worden deze maand de okerkleurige zonne kristallen als  de groene matrixstenen ingestraald. geheiligde De smaragd de meest  kristalsoort. Tevens zijn de LeMUriaanse lichtgroene Jade krachtvelden onder China, het groene Jade van Nieuw-Zeeland alsook alle eerder geactiveerde en opgewaardeerde kristallen in 2018, hierbij van dienst.
Sla er maar eens een boek op na. B.v. ‘De Wijsheid van Stenen’ door Robert Simmons & Naisha Ahsian.
Afbeeldingsresultaat voor de wijsheid van stenen
Het groene smaragd zet de toon en steekt er als Helend kristal in deze tijd van het jaar met kop en schouders bovenuit, en initieert alle overige groene LeMUriaanse Zon & Maanstenen. Ook worden ze gedecodeerd en in een hogere trilling gebracht om zodoende al haar innerlijk bewaarde geheimen prijs te gaan geven aan hen die ze draagt, beheert of waar de smaragd Moedervelden de natuurelementen en met name de heilige LeMUriaanse wateren voeden van binnenuit. Denk hierbij maar eens aan de geneeskracht van de groene algen en het plankton! Gelukkig komt de (semi) medische wereld er ook langzaam achter dat hier doorheen zeer zeldzame krachten werkzaam zijn. De natuur in haar geheel zal door het bovenkomen van LeMUria alsmaar meer terrein gaan winnen en haar oergeneeskracht terug ontvangen. Smaragd is momenteel dé steen die je dus eigenlijk om je nek of elders op je lichaam zou moeten dragen.
Alle mensen en dieren kunnen geholpen door de smaragdgroene Vlam onderuit de LeMUriaanse Moeder Tempels, extra zonlicht ontvangen. Jij dus ook! Wacht niet met regelmatig in het  groen te wandelen, veel vers fruit en groente te eten en extra water te drinken ter ondersteuning van dit helende ontwakingsproces dat door álle levende wezens heen ontwaakt. Juist d.m.v. de smaragd groene Moeder Tempel energie, zullen we een totaal hernieuwd LeMUriaans Moeder Aarde Bewustzijn inglijden met de Pinksteren. Hierbij zullen NU ook jouw, deels zwaar vergiftigde  (energetische) lichamen, door de demagnetiserende krachten rond de ondergang van LeMUria/Atlantis en alle doorleefde atoomoorlogen in vorige levens, door een flinke herstelperiode geloodst moeten worden. Vergeet hierbij dan ook nooit de hulp in te roepen van onze beste vrienden en vriendinnen, waarvan Moeder Maria, Venus, Isis, Hathor & de Aartsengel Raphaël via Moeder LeMUria voorop gaan. Zij staan allen klaar en OverLichten je graag vanaf genezijde, zoals zij ook ten tijde van LeMUria altijd klaar stonden om in Lief & Leed te ondersteunen waar nodig was, om ons aller voortbestaan vanuit de LeMUriaanse Moeder Tempels te garandeerden.

Helende eigenschappen van smaragd zijn o.a.:

  • groei van bewustzijn, mede t.b.v. natuur en welzijn
  • geeft troost
  • vruchtbaarheid bevorderend
  • geeft liefde en vriendschap
  • doelgericht in actie komen
  • is een geestelijk jong & optimistisch houdende steen
  • geweldige teamspirit
  • maakt onderhoudend & enthousiast
  • collegiaal en helpt tegenslagen te verwerken
  • versterkt jouw immuunsysteem
  • pakt infecties aan, waaronder het hoofd aan: luchtwegen, bijholten, oren en ogen
  • maar ook elders ontstekingen in of op het lichaam
  • krampwerende steen
  • ontstrest en helpt bij angst weer de lach op je gezicht te krijgen
  • verminderd epilepsie en groeistoornissen
  • bevrijdt je van langdurige hoofdpijnklachten

Geweldige steen om helend kristalwater van te bereiden, maar kijk wel uit dat je nooit een vooraf geoliede smaragd in het water legt. Dit zie je door ze eerst in een kop lauw water te leggen. Als er een vettige kringel op het water verschijnt is het niet verstandig deze te gebruiken. Draag die dan voortaan alleen bij je. Ook zijn er veel geslepen  nep smaragd stenen in de handel!

Water van mijn Smaragd, maar ook water gemaakt van de overige LeMUriaanse groene kristalsoorten die ik verkoop, zijn weldadige energetische genezingen te verwachten:

  • (neus)verkoudheid
  • ondersteunt de werking van de longen en het hart
  • antitoxine voor de gal, de nieren, de lever
  • reinigt het volledige darmstelsel
  • helpt ook bij reumatische artritis / jicht
  • ogen deppen
  • ontkrampt baby en kinderdarmpjes
  • goed water om er een ruimte rein mee te houden. Doe dit door het rond te sprayen met een spuit en er een bakje gevuld met dit edelsteenwater op ‘n vensterbanken te plaatsen.
  • ook door steen rechtstreeks in bad te leggen werkt ze bijzonder reinigend op al je organen en huid in


LET OP: zowel mens als dier kan uiteenlopend reageren op het gebruik van de oerkracht van zelfgemaakt kristal of edelsteenwater.
Ik mag juridisch gezien heden ten dage dus nimmer garant staan voor de medische werking er van.
Bij gezondheidsproblemen adviseer ik dan ook, want dit is wettelijk voorgeschreven, dat men allereerst een bezoek aan de eigen huisarts dient te brengen.

www.sterrenpoort.com