Schelpen Bewustzijn – deel 1

Onze levende en ademende Moeder Aarde heeft vortexen, chakra’s en meridianen waarbinnen haar energie zich voort beweegt en het leven zich voort kan planten. Net zo als in een menselijk lichaam, leeft haar Bewustzijn in velerlei vormen. Vandaag ga ik het hebben over het Bewustzijn van de Schelpen. Vroeg of laat word je door schelpen ‘geroepen’ en aangeraakt, waardoor sommige mensen er hun huis mee vol hebben liggen. Als je dit leest, begrijp je waarom!

De Murray River, lopend ten zuiden van de Uluru Rock in Australië en is een bijzondere rivier. Hier zijn vele fossielen gevonden waaronder hele oude schelpen. Zij stroomt dwars door een vallei en vormt de drakenenergiestroom op de leylijn dwars door Australië. De Murray River is van Oerbelang, want zij stroomt als een
Ei-eileider tussen de onderaardse gewelven van de Uluru Rock richting de Aardse baarmoeder in Wilpena Pound, waar de Oermoeder haar leven schenkt vanuit de LeMUria Bron.


Wilpena Pound – Australië

De Murray Rivier in Australië ontvangt haar waterstroom vanonder uit de MoederBron, Holografische signaturen vervoerend van de OerMoeder. Deze stroom wordt aangevuurd door de Moeder Kwan Yin Drakinnen om uitgezaaid te worden onder de ‘Tafelberg’ van Wilpena Pound.  De aboriginals van Adnyamathanha waren de oorspronkelijke bewoners van Wilpena Pound. De Adnyamathanha vertalen pond in ‘ontmoeting’ of ‘initiatieplaats’ in hun eigen taal. De Yura Muda (verzameling van taal en cultuur van de Adnyamathanha) gaf het verhaal door over hoe Wilpena Peak ooit ontstond: Twee Akurra’s (slangen) aten een grote hoeveelheid mensen op die bijeen waren voor een feest, Hierdoor waren de slangen niet in staat om van hun eet terrein te gaan. Het hoofd van de mannelijke en vrouwelijke slangen vormde respectievelijk St. Mary Peak en Beatrice Hill, exact op de Meridiaan die Australië doorkruist van Bairnsdale via de Uluru Rock naar Beagle Bay en uitkomt op Balie.
Balie ligt op haar beurt in hart van de LeMUria Lemniscaat Drakenstroom, zodat alles wat hier naar toe stroomt, over heel Moeder Aarde verspreid zal worden. Dit onder invloed van de lucht-, water- en vuurstromen Op en IN de aarde, uiteraard afhankelijk van het SEIZOEN op het noordelijk én zuidelijk halfrond.

Bewustzijn van de Schelpen
Dat er in de Murray River fossielen, waaronder zeer oude schelpen zijn gevonden, is hierdoor natuurlijk niet verwonderlijk. Als hier de bakermat ligt van al het leven, kan je dus concluderen dat schelpen over bijzonder hoge magische yin-krachten beschikken.
Nu zijn er talloze bewustzijnsvormen die wij zien als onze beschermers en hoeders van de natuur zijn. Bijvoorbeeld Engelen, Dolfijnen, Walvissen, Boomwezens, Elfjes, Eenhoorns, Leprachauns, Zeemeerminnen, Draken etc.

Ook de Schelpen hebben zo’n magisch Bewustzijnswereld die hebben bijgedragen het leven op Moeder Aarde vorm te geven, dus ook de Mens! Het aller belangrijkste is dat ze al die miljoenen jaren onze oorspronkelijke ‘settings’ (lees: blauwdruk) hebben bewaard en beschermd.

Het bewustzijn van de Schelpen staat hierdoor het dichtst bij de Oer LeMUriaanse binnenwereld. Naast de kristallijnen binnenwereld en edelsteengrotten, bestaan er dus ook magistrale LeMUriaanse Schelpensteden. De schelpen liggen stevig verankerd in goudgeel barnsteen hars, verder opgebouwd met een magnifieke parelmoer kleurige diversiteit, waar doorheen de Oermoeder haar galmende geluidscoderingen laat weerklinken.

Schelpenbewustzijn die nu weer tot leven geblazen zal worden via de Taal van Klank, Kleur & Licht. Ze klinken als Trompetgeluiden in mijn Sterrenpoort en laten oude LeMUriaanse herinneringen  omhoog komen. BIJ IEDEREEN!

Een reuze Abalona schelp op het strand van Nieuw-Zeeland

De Schelpen hebben haar eigen domeinen vastgelegd, vaak in gebieden waar veel zandverstuivingen hebben plaatsgevonden en waaruit vele kalkgronden en rotsen zijn ontstaan. Hier speelden de meest uiteenlopende schelpdiersoorten een belangrijke rol. Net als bij andere diersoorten kennen we hele kleine als grotere soorten, maar ook vele kleuren en vormen zijn toen ontstaan onder invloed van Klank, Kleuren en Licht.

De schelpen hebben zich door de zeestromen, golven en wind mee laten voeren om alle Scheppingsfrequenties te verspreiden en de basis te leggen waaruit Moeder Aarde verder geschapen werd.
Zet een hoornschelp maar eens op je oor én je hoort de zee er nog altijd in ruisen. Wonderlijk mooi toch!
Dit was bij de aanleg van het Oude LeMUria, vanonder uit een kristalwereld waar noch een moeder, noch een vader aan te pas kwam om nieuw jong leven voort te brengen. Het zogenaamde Androgyne Tijdperk.

foto links: Supergrote hoornschelp

Wie al eens zelf op zoek is gegaan naar de mystieke betekenis van o.a. Schelpen, zal ontdekt hebben dat:

  • Schelpen samen met de Parels, altijd symbool hebben gestaan voor de Wateren en de Moeder Maan.
  • De Tweekleppige schelp hierbij het meest als voorbeeld gesteld is en vergeleken kan worden met een Moeder vulva.
  • Parels in schelpen (oesters) groeien, zoals een baby in de moederschoot.
  • De vertaling van het woord ‘oester’ in het oud-Deens ‘kudefisk’ was. Kude stond voor vulva!

En NU komt het……..
Diep onder het LeMUriaanse versteend hout van de Uluru Rock, liggen talloze waterbronnen, meren, grotten. Diep en ver weg uit het blikveld van mensenogen, is hier in alle verborgenheid de aanwezigheid voelbaar van een VERGULDEN LEMURIAANSE TWEEKLEPPIGE SCHELPEN KETEN. Deze vormt de Scheppende mond van de baarmoeder, waaruit al het leven ons via Klank, Kleur & Licht galmend geschonken wordt. RETTEKETET  RETTEKETET  RETTEKETET! Op de Gouden Tweekleppige Schelpen kaatsen de, via de mens (lees: grotendeels bewuste Lichtwerkers) uit de Kosmos ontvangen Zonne Klank & Regenboogstralen meteen weer terug omhoog naar jouw Oud LeMUriaan. Maar deels ook rechtstreeks via de binnenaarde het Oer water netwerk in bestaande uit bronnen, kanalen, binnenmeren, poelen etc., uitkomend in de Bronnen van de meest belangrijkste zeeën en rivieren op Moeder Aarde.

Doorheen deze gouden schelp worden alle 13 LeMUriaans Tonen & Kleuren opnieuw geboren van januari t/m december 2019.

Veel schelpen zijn drager van krachtige oer LeMUriaanse YIN frequenties, geluiden die wij niet meer in ons bewustzijn met ons mee droegen. Hiervoor waren we te ver in Trillingsfrequentie gedaald, waardoor het helende vermogen en immuunsysteem aan lager wal raakte.
Zo zijn ziektes als Taaislijm, Bronchitis ontstaan. Deze hebben het onvermogen ontwikkeld om de longen nog als een diepgaand reinigend mechanisme te beschouwen.
Afgestemd op onze oude LeMUriaanse Zielenlijn, is dit vermogen verdwenen. In 2019 staan we eindelijk aan de basis om dit weer om te gaan buigen.

DOE JIJ OOK MET MIJ MEE DIT ONVERMOGEN OM TE BUIGEN? Voor jezelf, maar ook voor alle levende wezens op Moeder Aarde!

GEEF JE DAN HIER OP VOOR MIJN LEMURIAANSE HEALING LICHTCIRKELS: Alle Volle Manen en Poortdagen helpen zo mee Moeder Aarde én jezelf als eerste te genezen van gif, trauma’s en mis-mutaties. Ik zal je hierin steunen.

Vergeet niet dat deelname jouw zelfhelend vermogen én immuunsysteem een enorme Booster zal opleveren, doordat ik jouw Oer D.N.A. mag re-activeren.

Lees ook elders op dit Blog: ‘Schelpen Bewustzijn delen 2, 3 en 4’

Ik groet je vanuit de LeMUria MoederBron,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.

www.sterrenpoort.com