Video's

LeMUria: ‘Op Weg naar Genezing’

Op deze pagina zal ik regelmatig mijn nieuwe BovenToon  Kristal & SoundHealing opnames vermelden, welke  rechtstreeks worden doorgegeven en resoneren met de Oer frequenties vanuit de MoederTempels van LeMuria.

Deze LEMUriaanse Kwantum Healingen zijn rechtstreeks te bestellen door het juiste bedrag over te maken op mijn Bankrekening NL27 ABNA 0836 2524 97 t.a.v.
M.J.A. van der Geest-Derksen onder vermelding van cd-titel.
Plus een mail naar Maria@sterrenpoort.com te sturen met daarin vermeld jouw Naam-Adres-Titel.
Zodra ik het geld i.c.m. jouw mail heb ontvangen, zal ik je de MP3 opname via Nomadesk toe mailen. Je kan deze downloaden en afluisteren op je PC.

Daarnaast is het mogelijk mij een CD er van te laten branden. Hiervoor breng ik € 5 extra in rekening.

Te bestellen:

 1. LeMUriaanse BovenToon Kwantum Healing Reis door ons Zonnestelsel – 1 uur € 19

***************************

Het lezen, luisteren en inademen van de Kosmische geleide woorden, klanken en mogelijk ook af en toe tips, zullen onder de noemer: ‘Op Weg naar Genezing’ jouw leven binnen vibreren, waardoor een andere uitlijning met jouw Ziel wacht op ontwaken.

Diverse OerHartenTonen zullen ingeleid worden. Dit kan bestaan uit een Helend gebed, begeleidende informatie, waarna ik mijn stem inzet, kristallen stemvorken en piramides aan tril i.c.m. bepaalde LeMUriaanse planeten frequenties, toonladders en muziek zal opnemen.

Neem vooral de tijd om te luisteren. Maak jouw omgeving geluidsvrij, steek een kaarsje aan, zet beide voeten goed op de grond en neem een rechte houding aan op een stoel of ga ergens liggen waar je niet gestoord kan worden. Dit kan ook in de buitenlucht, bijvoorbeeld met een goede koptelefoon op.

Ik ben vanaf het eerste uur dat Moeder Aarde ontstond door middel van Klanken, Trillingen en Geluidsfrequenties, aanwezig geweest om haar bij te staan tijdens het Scheppingsproces. Van deze aangeboren helende talenten mag ik, nu LeMUria weer herboren wordt en tot leven gebracht wordt via ons allen, weer  gebruik maken van deze kosmische talenten. Dit doe ik met een heel en open hart samen met de LeMUriaanse Kristal, Klank & Heel Meesters van Licht & Liefde.

Moeder LeMUria zal haar helende Symfonische Zon, Maan & Venus snaren laten trillen via de etherische Harp,  jouw Meridianen binnensluizen

Zoek of wens jij energetische hulp vanuit de MoederBron? Bijvoorbeeld tijdens een (ernstige) ziekte, depressie, burn-out of  om beter afgestemd te raken op je ZIEL en Hoger Zelf of om eens heerlijk wat extra Licht uit de Moederbron van LeMUria te ontvangen? Luister dan voortaan naar de helende klanken en tonen van mijn stem en probeer zo diep mogelijk in ruste te gaan, je te concentreren op de visualisatie en vibraties die mijn stem en de jouw omringende Spirits op gang zullen brengen, o.a. in al jouw meridianen. Heb of wens je meer hulp te ontvangen? Kijk dan eens op mijn website www.sterrenpoort.com en maak een afspraak voor een privé Afstandshealing of kom eens in mijn praktijk in mijn KristalHealing kamer liggen in Oegstgeest Z.H.

Wil je mijn volgende Youtube Healingen niet gaan missen? Overweeg dan om Volger te worden van dit blog of door je (gratis) te abonneren op de STERRENPOORT via Youtube.

Mijn STERRENPOORT staat voor
LeMUriaanse Klank, Kristal & Hathor Healing.

 

Ik maak de lezer er op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit
aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen werkmethoden. Ze garanderen geen genezing en mogen uitsluitend worden toegepast in aanvulling op, en nooit in de plaats van de regulier arts / specialist.

 

Mantra’s zijn van origine Helende Hathor klanken

Mantra’s zingen werd reeds duizenden jaren geleden gedaan. Deze klanken werden met een speciaal doel ooit via channeling doorgegeven door de Hathor godinnen aan zeer wijze monniken in Tibet en India.
Deze monniken startten en sloten de dagen af met het zingen van repeterende teksten! Ze waren zich bewust van wat het teweeg bracht, namelijk:

 • Mantra’s zingen werkt bijzonder opbeurend, doordat de mantra’s over een speciaal fonetisch ritme beschikken.  Waarom? Omdat geur, klank & kleur over bepaalde trillingen beschikken die diep in onze fysieke, emotionele & mentale lichamen kunnen doordringen. De mantra werd dus ingezet om de klankkleur van ons onbewuste weten te beïnvloeden.
 • Dit geeft: Healing, transformatie en plezier, maar vooral fysieke trillingsverhoging door een taal die we allen diep in onszelf kunnen HerInneren! Het effect van het mantra zingen kan de hele dag duren als we er op de juiste wijze de dag mee opstarten.
 • Maar niet blijft het beperkt tot onze fysieke zijn. Het zingen van mantra’s legt mede nieuwe verbindingen (via leylijnen) op aarde doordat de trillingen die ontstaan alle Lichtpunten met elkaar verbinden die er bestaan.
 • Mantra’s zingen voedt onze Ziel
 • Door het herhalen van steeds dezelfde zinnen, woorden en klanken ontstaan er trillingen die de juiste en meest diepe inwerking hebben in onze lichamen. Vaak wordt een regel in een mantra daarom ook bewust 108x herhaald, omdat we 72000 energiepunten in ons fysieke lichaam hebben (nadi’s). Deze zijn weer onderling verbonden door 108 hoofdlijnen (meridianen) in ons lichaam en allen lopen naar ons hart, waar ze elkaar ontmoeten!

Tips om het maximale resultaat uit het zingen van een Mantra te halen zijn:

 • Ga zitten met een rechte rug of ga staan en lekker ritmisch meebewegen
 • Start met een paar diepe in- en uitademingen
 • Zet de muziek luid aan voor een flinke vibratie
 •  Blijf achteraf een poosje stil zitten met de ogen dicht om na te voelen wat er in je lichaam zoal plaats vindt.
 • De tekst en melodie zullen hoorbaar blijven in je geheugen, zodat je tijdens het uitoefenen van activiteiten zelf deze mantra kan meezingen in gedachten.

  VOORBEELD:
  Een mantra om een plezierig en vreugdevol gevoel van dankbaarheid en vergeving op te wekken is naar mijn gevoel DHANYAVAD DHANYAVAD DHANYAVAD ANANDA

Fonetisch klinkt deze als volgt:
Danjavaat Danjavaat Danjavaat aan Ananda
Danjavaa-aat Danjavaat Danjavaat aan Ananda

Uitleg:
We zijn ofwel dankbaar of we klagen. Dankbaarheid brengt een onmiddellijke positieve verandering in de chemie van ons lichaam teweeg. Dit zet het proces van genezen en vergeven in beweging.
Zing de mantra met Liefde en Dankbaarheid in je hart.
Dit gevoel zal groeien en overvloeien. Het zal verdriet verzachten, je helpen te vergeven en je met gelukzaligheid overladen.

CD: o.a. Henry Marshall. Mantra’s

Om de mantra mee te zingen start onderstaande youtube filmpje

mantras henry M

Toelichting op cover cd:

De Amerikaan Henry Marshall is een westers getrainde klinisch psycholoog maar ook deskundige op het gebied van oosterse filosofieën, heling en meditatie. In het autobiografische boek “Mantras: a musical path to peace” vertelt hij hoe hij in de loop van zijn leven de helende werking van mantra’s heeft ervaren en dit nu ook toepast in zijn therapie-praktijk. Mantra’s zijn magische spreuken die, bij

http://www.sterrenpoort.com