LeMUriaanse HuisReiniging via AfstandsHealing

Een LeMUriaanse HuisReiniging gebeurt niet op locatie maar via een Afstandshealing, gegeven door een daarvoor speciaal opgeleide KristalHathorHealer, welke verbonden is aan de LeMUriaanse KristallijnenTempels en Grotten in Moeder Aarde.

LET OP: dit is dus niet de doorgaans gegeven ‘energetische HuisReiniging op Afstand’, maar een die vele malen adequater is.

Van onder tot boven, van voor naar achteren, van links naar rechts, verwijdert en vernietigd deze HuisReiniging op wonderbaarlijk en krachtige wijze ook alle overblijfselen uit zeer lang vervlogen ANCIENT tijden!

Heb jij soms het gevoel lastig gevallen te worden, dat je sneller moe wordt in huis, dat er een vreemde energie in rond hangt OF dat er in het verleden zich enge of vervelende zaken hebben afgespeeld, zoals burenruzies, psychische ziektes, of nog veel ernstiger zaken etc.?  Dan zou mijn LeMUriaanse HuisReiniging via Afstandshealing een oplossing kunnen betekenen voor jouw klachten, want het tast de huiselijke sfeer, stemming en/of leerprestaties écht aan!

Hoe ontstaat energetische verontreiniging?

Er kunnen mensen wonen of gewoond hebben met bijvoorbeeld:

 1. (onlangs) doorleefde traumatische ziektes of aanvallen op psychiatrisch gebied, schizofenie e.a.
 2. sterfgevallen, moorden
 3. regelmatige dronkenschap of een andere verslaving
 4. heftige ruzies of frauduleuze praktijken
 5. angstaanvallen
 6. of andersoortige vreemde praktijken

Hierdoor kan jouw woning of praktijkruimte ook een toevluchtsoord zijn geworden voor naargeestige elementen!

Is je huis al ouder, dan is de kans dat er in het verleden zich iets naargeestigs heeft afgespeeld mogelijk zonder dat je daarvan op de hoogte zal zijn. Maar ook een nieuwbouwwoning kan hier last van hebben of krijgen.

Je goed verdiepen in de geschiedenis van je huis, je naaste buren en de buurt waar je woont of gaat wonen eerdaags. Dit kan dus belangrijk zijn als uit onderzoek zou blijken dat zich hier het nodige heeft afgespeeld. Dit kan zelfs zover terug gaan, dat het nergens in de boeken terug te vinden is! Dan nog zou het kunnen zijn dat er zich al sinds de ondergang van LeMUria of Atlantis op jouw woonplek hele vervelende incidenten hebben afgespeeld en er nog rondtrekkende naarlingen huizen in de onzichtbare dimensies rondom jouw huis.

Vaak vergeten mensen dat wat zich ooit in het verre verleden heeft voltrokken, opgeslagen wordt in de leefomgeving, in de gesteentes, in de grond. Ook in huizen van deze tijd kan het zich vasthechten aan het behang, de meubels, in de gordijnen, maar zeker ook onder de fundering en in de kruipruimtes, in de berging, op zolder achter de houten schotten en in de veel te lang bewaarde spullen. De nadelige gevolgen van verborgen ‘onderkruipsels’ zijn dat bepaalde energiestromen veranderen of zelfs helemaal kunnen stagneren, waardoor er ook minder goed geaard en nagedacht kan worden zonder te ontbranden in hectiek etc.

De ouderwetse voorjaarsschoonmaak, in vroeger tijden nog zo normaal, was zo gek nog niet. Echt waar, een huis moet regelmatig flink gelucht worden door minstens 10 minuten per dag de kamers goed door laten waaien of trekken. Ook soppen, dweilen, matten kloppen, ramen zemen en ontstoffen hoort eigenlijk bij het vrij houden en opschonen van negatieve energieën in de woning of praktijkruimte.

Wie niet goed opruimt wordt vaak op den duur ook rommelig in het hoofd. Wie kasten en zolders niet geregeld uitmest, kan zomaar last krijgen van naargeestig bedompt aanvoelende energieën.

Dan worden hiervoor gevoelige mensen, na verloop van tijd, lastig gevallen en overvallen door veranderingen in haar/zijn gevoel,(slaap)gedrag, men kan onrustig en alsmaar geplaagd worden, snel aangebrand zijn, vaker last krijgen van diarree, griep, misselijkheid, onlustgevoelens e.a.

Met name veel Nieuwe Tijds Kinderen, maar ook jongeren in de puberteit en zelfs Nieuwe Tijds ouderen, waaronder ook de oudere spiritueel aangelegde gevoelsmens, zijn hier heel gevoelig voor.

Via Afstandshealing geef ik met mijn LeMUriaanse Spirit Team regelmatig ENERGETISCHE HUISREINIGINGEN

Dit is sinds de herfst van 2017 een nieuwe manier van Energetische HuisReiniging. Hiervoor hoef ik dus sinds kort niet meer langs op huisbezoek met wierookstokjes en salie. Het kan nu op afstand plaatsvinden, zonder dat iemand er voor thuis hoeft te zijn en zal weten wanneer het precies plaats zal gaan vinden!

GEWELDIG TOCH Z’ON LEMURIAANSE AFSTANDSHEALING!

Ik kan en mag op een prachtige Oude LeMUriaanse manier jouw woning of praktijk bevrijden van alle mogelijke tegenwerkende energieën zoals ook negatief ronddolende zielsconstructies. Dit kunnen soms verschrikkelijk naargeestige elementen zijn, tegenkrachten die alsmaar de leef-, woon- en werksfeer behoorlijk negatief kunnen beïnvloeden (lees vergallen!).

Men kan dit ook aanvragen voor andermans woning. Dit mag  zonder de noodzakelijke toestemming van een huiseigenaar of buurman, want het betreft hier om Bronreiniging van het  onzuiverste soort waar jij veel last van kan hebben. Het gaat dus niet om de reiniging van een persoon, maar om reiniging van de vervuilde leefomgeving, ontstaan door o.a. psychiatrische aandoeningen, drugsgebruik, ruzies of zeer regelmatige dronkenschap e.a.

Ook voor de studiekamer, een nieuwe studieplek of het nieuwe huis van je zoon of dochter kan het zeer nuttig zijn een HuisReiniging door mij uit te laten voeren. Het liefst vóór het ontvangen van de sleutel zou ik zeggen! Studeren vergt namelijk een goede concentratie welke in een schone energetische omgeving betere studieresultaten op zal leveren.

Hoe verloopt zo’n HuisReiniging?

 • Na het ontvangen van de definitieve opdracht gaat een LeMUriaanse Spirit Team poolshoogte nemen en de voorbereidingen treffen.
 • Daarna krijg ik tijdens mijn Kristal Healingwerk in de STERRENPOORT een seintje om in samenwerking met hen een TRANSFORMATIEVE HUISREINIGING te geven via afstandshealing.
 • Wanneer de Energetische HuisReiniging plaatsvindt zal men hier geen last van ondervinden
 • Men wordt ook vooraf én achteraf niet op de hoogte gebracht van hoe, waar, wanneer van de HuisReiniging. 
 • Als alles afgerond is, word je hiervan natuurlijk wel zo snel mogelijk op de hoogte gebracht.

Opdracht voor een Energetische Huis Reiniging kan men doen via Maria@sterrenpoort.com

Hierin moet duidelijk vermeld worden:

 • Het volledige woonadres van het te reinigen huis
 • Naam van de opdrachtgever
 • Kosten € 111  vooraf te betalen. Voor mijn Bankgegevens zie: Contact en Tarieven: 3
 • Tevens graag een korte omschrijving voor de reden van het verzoek voor HuisReiniging.
 • Is de voorgeschiedenis bekend en hebben er zich belangrijk incidenten voorgedaan?
 • Liggen de kinderen vaak wakker of zijn ze bang in het donker? Burenruzies? Vervuiling in de omgeving?
 • Of is het een verzoek voor Energetische HuisReiniging ter voorbereiding van een ophanden zijnde verhuizing naar ander huis/studeerkamer? Gaarne ook de datum van ingebruikname vermelden.

Soms is het aan te bevelen om een Energetische HuisReiniging jaarlijks te laten verrichten. Dit is in bepaalde situaties écht aan te raden zijn. Zoals bij ernstige psychiatrische ziekten als schizofrenie, slepende trauma’s binnen een gezin en/of nachtmerries van de bewoner, regelmatige dronkenschap en vul zelf maar in! Er zijn nu eenmaal leefomstandigheden die roepen om ons aller aandacht!

www.sterrenpoort.com

Maria van der Geest

%d bloggers liken dit: