KOM HELEND MEE ZINGEN VOOR LEMURIA

 KOM voor de Heling van LeMUria
SAMEN ZINGEN in de STERRENPOORT

We zullen worden bijgestaan door de Grandmothers van
Uluru Rock in Australië & Tongariro in Nieuw-Zeeland

Waar de OerPoort ligt tot het aloude
Kristallen MoederRijk LeMUria

van 13 – 14 uur

Eén uur voorafgaand aan het openstellen van mijn Kristalshop op mijn Open Zondagen, zal ik mijn deur openen voor LeMUriaans geleide SAMENZANG. Speciaal met als doel om met onze stemmen de MoederGeestkracht van LeMUria aan te raken ten behoeve van de Healing van onze oud LeMUriaanse vrienden en familieleden die daar nog ergens verwond wachten op Bronherstelcoderingen. Natuurlijk zal je zelf ook het nodige ontvangen, maar dat gebeurt zo ie zo als je in mijn STERRENPOORT ergens aan deelneemt!

Via ons gezamenlijke LICHT, GEZANG & KLANK zullen we met elkaar Hoog uit de Hemel Wit-Diamant-Gouden Klank & kleuren aantrekken, ons hiermee omringen en doorsluizen als één Moeder Maria-LeMUria-Hathor-Kwan Yin Kanaal naar de binnenaarde van Moeder Aarde toe.

Al jarenlang heb ik allerlei teksten en liederen verzameld en gezongen op de Lichtwerk bijeenkomsten, voor velen dus appeltje eitje! Wat kan je verwachten? Van vrollijke tot passionele liederen, Nederlands en anderstalige, maar ook Mantra’s in alle vormen en maten zullen de revue passeren. Mogelijk soms ook alleen maar mee-neuriën! Maandelijks zal ik met hen een serie liedjes uit gaan zoeken en de minder bekende teksten hiervan uitprinten.

ÉÉN LIED ZAL ECHTER ALTIJD BOVEN AAN HET ZANGLIJSTJE PRIJKEN:
Dit is het aloude ‘AULD LANG SYNE’. Deze week ga ik me laten inspireren door de oude Engelse tekst om te zetten in een Nederlandse LeMUriaanse Hathorgodinnen tekst, waarmee we een primeur zullen hebben. We zien wel of dat zo snel gaat lukken. Lees meer over het oude ‘Auld Lang Syne’ als je mijn Blogartikel nog niet ontvangen had vorige week.

Belangrijk om te weten

  • Je hoeft absoluut niet goed te kunnen zingen
  • Je moet het wel leuk vinden om actief mee te doen, want mogelijk dat er soms een kleine ceremonie aan vooraf laten gaan om onze energie op te peppen!
  • Mannen zijn uiteraard ook hartelijk welkom in ons gezelschap!
  • DEELNAME IS GRATIS, maar even aanmelden stel ik wel erg op prijs i.v.m. het aantal teksten die van te voren uit zal printen.
  • TIJD: 13 -14 uur – maar graag wel ruim van te voren aanwezig zijn
  • MENEMEN: flesje water en je eesbril niet vergeten!
  • WAAR: Rosa Spierlaan 14, Oegstgeest. Bijeenkomsten zullen gehouden worden in mijn woonkomer.

Na afloop start mijn mandelijkse OPEN ZONDAG van 14 – 17 uur, dus afhankelijk van de aanmeldingen hiervoor, zal ik wel of niet ’n kop thee met de deelnemers mee kunnen drinken.
Uiteraard is iederreen daarna van harte welkom om ook een kijkje te nemen in mijn Kristalshop & Healingkamer op de 2e verdieping of om vragen te stellen omtrent mijn werk. De ZANG & KLANK

…...en ik hoor de Grandmothers van Uluru & Tongariro nu al in koor lachen en je toeroepen:
‘COME, SWING & SING WITH US TOGETHER…. hahahahaha….ALL TOGETHER NOW!’
IT always gives you  MORE PEACE, HARMONY & PLEASURE !

Vrijwillige bijdrage is altijd welkom t.b.v. mijn Aardehealingreizen

www.sterrenpoort.com

Maria van der Geest

%d bloggers liken dit: