LeMUria KristalShop

Op mijn www.sterrenpoort.com website heb ik 4 verschillende KristalShops waar men kristallen schedels of mineralen in allerlei verschillende vormen, prijsklassen, soorten, maten en gewichten kan (komen) uitzoeken. Allen zijn gecodeerd met de hoogst haalbare LeMUriaanse trillingsfrequenties van dit moment.

Skulls, Drakenschedels, Dolfijnen, kleine als grotere dieren van edelsteen, Harten, (water)stenen los of als veredeld trio (bergkristal-rozenkwarts-amethist), Piramides, Bollen, Engelen, Shiva Lingams, Aartsengelenstenen set, Ankh’s, Chakra edelstenensets, Eieren en Drakenogen, Boeddhinnen, Talisman stenen, Schelpen, Ruwe Geïnitieerde Rozenkwartsen om ergens in het water te werpen t.b.v. al het leven op Moeder Aarde, enkele sieraden en nog veel meer.

Allen zijn klaar om op reis te gaan naar hun maatje, de wijde wereld in om elders  haar helende transformerende Moeder Maria-LeMUria-Hathor coderingen vrij te geven aan de Hoeder en de atmosfeer ook in jouw woning en jouw goddelijke lichaam te mogen doordrenken met haar liefdesenergie.

Wil jij iets kopen uit mijn Lemuriaanse KristalShop?
Klik hier om te lezen hoe je iets zo snel mogelijk in je bezit kunt krijgen.

Hoe kun je in mijn Kristalshop iets kopen of bestellen?

  • Door een afspraak te maken om bij mij langs te komen: Maria@sterrenpoort.com
  • Of via bestelling per mail aan Maria@sterrenpoort.com. Men ontvangt dan de totale kostprijs (incl. aangetekende verzendkosten) en mijn bankrekeningnummer. Nadat ik dit heb ontvangen, wordt het zo snel mogelijk verzonden via PostNL.
  • Of ná deelname aan een activiteit in de Sterrenpoort. Bijvoorbeeld na een Healing Meezingsessie op een van mijn Open Zondagen in 2018
  • Of tijdens een privé Kristal Healing sessie.

Als ik op Aarde Healing Reis ben kan een antwoord per e-mail even op zich laten wachten.

TOT SLOT DIT NOG EVEN:

Tijdens het geven van een Lemuriaanse Kristal- & Hathor Healing werk ik doorlopend samen met mijn Lemuriaanse Kristallijnen Schedelteam, vanuit de Moeder Tempels in LeMUria.
Alle kristallen die te koop staan zijn volledig ontdaan van negatieve herinneringen, geopend en worden geïnitieerd vanuit mijn KristalBewustzijn , waarvan Moeder LeMUria de helende scepter zwaait. Zij worden je hele leven lang geschoond en in trilling verhoogd als jij daar voor open staat.

Heb je hulp of inzicht nodig? Ik help je graag!
Maria van der Geest
Maria@sterrenpoort.com

Maria van der Geest

%d bloggers liken dit: