LeMUria KristalShop

Op mijn www.sterrenpoort.com website heb ik 4 verschillende KristalShops waar men kristallen schedels of mineralen in allerlei verschillende vormen, prijsklassen, soorten, maten en gewichten kan (komen) uitzoeken. Allen zijn gecodeerd met de hoogst haalbare LeMUriaanse trillingsfrequenties van dit moment.

Skulls, Drakenschedels, Dolfijnen, kleine als grotere dieren van edelsteen, Harten, (water)stenen los of als veredeld trio (bergkristal-rozenkwarts-amethist), Piramides, Bollen, Engelen, Shiva Lingams, Aartsengelenstenen set, Ankh’s, Chakra edelstenensets, Eieren en Drakenogen, Boeddhinnen, Talisman stenen, Schelpen, Ruwe Geïnitieerde Rozenkwartsen om ergens in het water te werpen t.b.v. al het leven op Moeder Aarde, enkele sieraden en nog veel meer.

Allen zijn klaar om op reis te gaan naar hun maatje, de wijde wereld in om elders  haar helende transformerende Moeder Maria-LeMUria-Hathor coderingen vrij te geven aan de Hoeder en de atmosfeer ook in jouw woning en jouw goddelijke lichaam te mogen doordrenken met haar liefdesenergie.

Wil jij iets kopen uit mijn Lemuriaanse KristalShop?
Klik hier om te lezen hoe je iets zo snel mogelijk in je bezit kunt krijgen.

Hoe kun je in mijn Kristalshop iets kopen of bestellen?

  • Door een afspraak te maken en bij mij langs te komen: Maria@sterrenpoort.com
  • Of via bestelling per mail aan Maria@sterrenpoort.com. Men ontvangt dan de totale kostprijs (incl. aangetekende verzendkosten) en mijn bankrekeningnummer. Nadat ik dit heb ontvangen, wordt het zo snel mogelijk aangetekend verzonden via PostNL.
  • Of ná deelname aan een activiteit in de Sterrenpoort.
  • Of tijdens een privé Medical LeMUria Sound Healing sessie.

Als ik op Aarde Healing Reis ben kan een antwoord per e-mail even op zich laten wachten.

TOT SLOT NOG EVEN:

Tijdens het geven van een Medical Lemuria Sound Healing ben ik doorlopend afgestemd op mijn Lemuriaanse Kristallijnen Schedelteam & de Moedergodin LeMUria
Alle kristallen waar mee ik werk of verkoop, zijn volledig gezuiverd van negatieve herinneringen, zijn geopend en door mij geactiveerd.

Wen je mijn hulp en bijstand?
Maria van der Geest
Maria@sterrenpoort.com
06 5726 7011

Maria van der Geest

%d bloggers liken dit: