Hathor Webshop

HATHOR WEBSHOP
Op mijn http://www.sterrenpoort.com website heb ik 4 Webshops waar men kristallen schedels of mineralen in verschillende vormen, prijsklassen, soorten, maten en gewichten kan (komen) uitzoeken. Allen zijn gecodeerd met de hoogst haalbare trillingsfrequenties van dit moment. Skulls, drakenschedels, dolfijnen, harten, (water)stenen, piramides, bollen, engelen en nog veel meer zijn allen klaar om op reis te gaan naar hun maatje, de wijde wereld in om op een speciaal plekje haar helende transformerende Moeder Hathor coderingen vrij te geven aan de Hoeder en de atmosfeer te doordrenken met Moeder Maria Hathor liefdesenergie.

 

website heb ik 4 Webshops waar men kristallen schedels of mineralen in verschillende vormen, prijsklassen, soorten, maten en gewichten kan (komen) uitzoeken. Allen zijn gecodeerd met de hoogst haalbare trillingsfrequenties van dit moment. Skulls, drakenschedels, dolfijnen, harten, (water)stenen, piramides, bollen, engelen en nog veel meer zijn allen klaar om op reis te gaan naar hun maatje, de wijde wereld in om op een speciaal plekje haar helende transformerende Moeder Hathor coderingen vrij te geven aan de Hoeder en de atmosfeer te doordrenken met Moeder Maria Hathor liefdesenergie. 

Wil jij ook een door de Hathors geïnitieerd kristal of (half)edelsteen in eigendom nemen of cadeau geven ter inspiratie, maar wil je eerst wat meer weten over de betekenis van de verschillende vormen waarin het aangeboden wordt? Lees dan eerst eens hieronder een van mijn artikelen, welke ook terug te vinden zijn in mijn Webwinkel.

TIPS: Voor mensen die nog niet zo lang met kristalenergie werken!
Kristallen schedels?
Alien skulls van OROGONIET
Naar Sterrenpoort Webshop Kristallen schedels
Naar Sterrenpoort Webshop Alien skulls
Drakenschedels
Naar Sterrenpoort Webshop Drakenschedels
Naar Sterrenpoort Webshop Divers
4 Aartsengelen runenset en 4 elementen ritueel
Edelsteen Bollen
Eieren van edelsteen en/of Drakenogen
Engelen
Boeddha’s
Dolfijnen
Piramides
Harten van ‘goud’
Ankh teken
Shiva lingams
Agaat, Lemuriaans Agaat, Agaatschijfjes
Andarra Obsidiaan & Aqua Aura
Chakra edelstenen setje
Talisman stenen in tabel met uitleg en verklaring van symbolen

Schelpen en hun symboliek
Ruwe Hathor geïnitieerde Kwartsen voor Moeder Natuur
Waterstenen trio Bergkristal-rozenkwarts-amethist

Wil jij iets kopen uit mijn Lemuriaanse Hathorshop?
Klik hier om te lezen hoe je iets zo snel mogelijk in je bezit kunt krijgen.

TOT SLOT DIT NOG EVEN:

Tijdens het geven van een Lemuriaanse Kristal- & Hathor Healing sta ik doorlopend in contact met mijn Oude Lemuriaanse Kristallijnen Schedelteam.
Deze werken bijzonder krachtig & helend in op al het leven op Moeder Aarde.

Ze werken ook krachtig in op alles wat ik te koop heb staan, want ieder kristal wordt nauwgezet door hen ontdaan van verontreinigende effecten welke op Moeder Aarde aanwezig zijn, worden geopend, geactiveerd en geïnitieerd, dankzij de Lemuriaanse Kristal & Hathor Healingen die ik in mijn Sterrenpoort Kristalshop geef.

Dagelijks wordt alles ondergedompeld in de Scheppende Kristallijnen energie, rechtstreeks aangevoerd vanuit de Bron van al het Leven, waar Maria, Maria Magdalena, Jezus & de Hathor godinnen Isis, Kwan Yin, Venus, Sophia, Asthartara etc., maar ook de Aartsengelen, Elohim, Dolfijnen, Eenhoorns, Drakinnen, Merlijn & de Kristallijnen Licht Meesters en heel veel andere natuurwezens, welke zorg dragen voor de verbinding met mijn Lemuriaanse Kristallijn doorvoede Hathor Schedel Sterren Team.

Heb je hulp of inzicht nodig? Ik help je graag!
Maria van der Geest
Maria@sterrenpoort.com

Maria van der Geest

%d bloggers liken dit: