About Me

Ik stel me graag even voor onder de naam Maria van der Geest. Op 28 november1955 geboren op een binnenvaartschip op de Maas, tegenover een heel oud kerkje in Mook, gelegen op ’n oer drakinnen leylijn tussen de (Ha)Tor in Glastonbury  naar het Duitse Extersteine.

Gelukkig getrouwd met Ruud en samen hebben we twee kinderen. We wonen in Oegstgeest en hier run ik een levendige Medical LeMUria Healing praktijk onder de naam ‘STERRENPOORT’. 

Maria in bos Voorhout mei 2017

Vanaf het eerste uur dat Moeder Aarde ontstond ben ik door middel van Klank, Kleur en Licht, aanwezig geweest om Moeder Aarde bij te staan tijdens haar Scheppingsproces. Deze aangeboren scheppende vermogens zijn tevens mijn helende tools uit LeMUria, die nu weer tot leven zijn gebracht. Als een goddelijke afgezant van het LeMuriaanse Rijk verricht ik mijn Healingwerk. Onder leiding van de Hoge Moeder Raad en de heilige water-,  vuur- en luchtgodinnen uit de Tempels in LeMUria, werken we op een Scheppende & Helende wijze samen met andere districtshoofden via het water & vuur drakinnen netwerk op Moeder Aarde.

Onze Goddelijke Moeder van Barmhartigheid & Mededogen, Kwan Yin, zal al haar helende helpende SCHEPPENDE RESONANTIES, afkomstig van de Zon, Maan, Planeten & Sterrenstelsels, via mijn fijnbesnaarde Kosmische Harp, als één Licht & Kleuren mozaïek inzetten. Iedere Deelnemer aan mijn Groeps Afstand Kwantum healingen tijdens de seizoenswisselingen, zal een meer uitgesproken harmonisch uitgelijnd chakra- en meridianenstelsel verkrijgen. Haar/zijn zelfhelende vermogen zal in kracht toenemen via een beter werkend immuunsysteem zoals ten tijde van LeMUria nog het geval was.


Tijdens mijn werk ben ik volledig afgestemd op de Centrale Zon & het Moedergrid vanuit de Kristallijnen Tempels van LeMUria in de nevelen van de Uluru Rock, van Avalon en vele andere geleide godinnen en hartchakra (onderaardse) Lichtsteden. Oorspronkelijke Healers van andere Sterrenstelsels of Planeten bezoeken mij regelmatig ’s nachts. Met hun oorspronkelijke wijsheid en typerende Helende Know How, leggen ze geheime getal & wortelreeksen in mijn geslachtslijn. Deze schieten de kristallijnen matrixen door met de hernieuwde LeMUriaanse BovenTonen, waardoor er genezende weefsels in de organen als de lever, gal, nieren en darmen, maar ook in het bloed, de lymfestromen, botten en de spieren kunnen herstructureren. LeMUria kan pas goed tot leven worden gebracht als we blijven dromen van één Moeder Aarde, waar enkel Vrede, Liefde en Respect is voor onszelf en naar elkaar toe. Waar grenzen onbelangrijk zijn, waar slechts de Taal van Liefde & Licht het voor het zeggen hebben, waar ziektes weer tot het verleden behoren, waar begrip, harmonie en Groeps Bewustzijn weer een belangrijke taak innemen. Om Mani Padme Hum.


De Kristallijnen opbouw van LeMUria kun je vergelijken met een telkens opvolgend getal van een Fibonacci getallenreeks ofwel die van de Gulden Snede. Alles is opgebouwd volgens deze perfectie, al ware het niet dat deze reeks in onze cellen doorgaans uit een gereten zijn en de ware bezielende Tonen niet op de juiste wijze nog resoneerden.

Zelf was ik in LeMUria hoofdverantwoordelijk voor de ontsleuteling  en het ingraveren van vele holografische getal en wortelreeksen. Ik breng nu in samenwerking met hen, deze geheime reeksen weer terug op Moeder Aarde, via het doorgeven van Licht, Klank  & Kleur aan het bewustzijn van mijn Clientèle. Voel jij je hierdoor aangesproken? Kom dan bij voorkeur ’n keer op mijn Sterrenpoort behandeltafel liggen omringd door Kristallen. Je ontvangt dan via mijn Bewustzijn jouw Zelfhelende Holografische blauwdruk terug vanuit de Holografische Moeder Tempel van Kwan Yin in LeMUria Mail: Maria@sterrenpoort.com of bel gerust voor een afspraak naar 06 5726 7011.

Waarom Roep ik keer op keer op tot deelname? Toen de ondergang van LeMUria naderbij kwam, hebben wij LeMUrianen besloten alle geheimen onbereikbaar in kristal-ijs op te slaan. Al sprekend & zingend versleutelde en verzegelde ik misschien ook wel jouw oorspronkelijke LeMUriaanse zielenlied tot een magische wijsheidsformule. Van alle gegevens van mijn LeMUriaanse Familie heb ik toentertijd een Codex bestand aangelegd in een Crystal LeMUria Disc (lees: Skull), zodat deze kristalwijsheid onmogelijk in verkeerde buitenaardse handen terecht zou kunnen komen, als de ondergang van Oud LeMUria aanstaande was. De Hoge Moeder Raad van LeMUria wist dat er zich na de ondergang van LeMUria, enige tienduizenden jaren later, een Moment Suprême zou voordoen in de cycli der Tijden, waarop de geheime Crystal LeMUria Skulls met de daarin besloten Fibonacci getal & wortelreeksen, terug ontcijferd zouden kunnen gaan worden. Deze ontvang ik nu stukje bij beetje. Soms overdag, soms ’s nachts tijdens mijn allerdiepste slaap, waarin ik toegang krijg tot geheime kristaldocumenten op kristalschijven, downunder nabij de Uluru Rock, in mijn Versteend Hout Domein. Inmiddels weten zij die op dit blog geabonneerd zijn, dat de reusachtig Versteend Houten Uluru Rock, als dé Goddelijke Ei-leider dient en verbonden is aan het Gouden Schelpenbewustzijn van LeMUria. Schelpengrotten waarin parels vol wijsheid wachten om zich te gaan openen in alle reflecterende regenboog spiralen.

                                     Uluru Rock / Ayers Rock – Australië

Het lezen, luisteren en inademen van mijn Kosmisch geleide woorden, klanken en oefeningen, geef ik uit onder de noemer: ‘Op Weg naar Eenheid met Helende Klanken & Kleuren’. De vibraties zullen jouw leven binnen vibreren, waardoor een nieuwe vollediger uitlijning met jouw Ziel zich zal voltrekken, waardoor ik jouw immuunsysteem aanspreek. Dit wordt gechanneld met de hulp van spirituele Healers uit verschillende Bewustzijnsgebieden. Denk hierbij aan een Aboriginal uit Australië, een Maori uit Nieuw-Zeeland, een Lama uit Tibet, Een Egyptische Hoge Priester, De Moeder Hathors assisteren mij

Diverse OerHartenTonen zullen ingeleid worden. Dit kan bestaan uit een Helend gebed, Openbaringen & begeleidende informatie, waarna ik mijn stem zal inzetten, kristallen stemvorken, klankstaven, piramides etc aan sla in combinatie met bepaalde LeMUriaanse planeten frequenties, toonladders en op inspiratieve wijze helende muziek op de achtergrond laat horen.

Neem vooral de tijd om te luisteren. Maak jouw omgeving geluidsvrij, steek een kaarsje aan, zet beide voeten goed op de grond en neem een rechte houding aan op een stoel of ga ergens liggen waar je niet gestoord zal worden. Dit kan ook in de buitenlucht, bijvoorbeeld met een goede koptelefoon op.

OM MANI PADME HUM

www.sterrenpoort.com    

Naast dit Blog is mijn officiële website: www.sterrenpoort.com

Maria Kwan Yin van der Geest

Translate »
%d bloggers liken dit: