Site pictogram LeMUria Rosamundia Healer

Nu te bestellen: MP3 nr 82 – geleid vanaf de Mount Fuji op Volle Maan 17 okt.

BESTEL NU HIER MIJN SUPER BELANGRIJKE NIEUWE HEALING MP3 NR 82 – 53.27 MIN – Drager van de Allerhoogste ULURU Healing Transformatie sinds Mensenheugenis op 17 okt in Japan via ons allen op Mount Fuji,
Opgenomen t.b.v. Herstel van de LeMUria GeNeeskracht op Moeder Aarde én de GeNezing van jouw nog vermiste en/of diep verwonde Zielensterrendeel of delen!!! 💖💖💖🌈🌈🌈🎶🎶🎶🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

We Ademen samen tot in je ZIEL, waarbij ik je zal leiden naar een nieuwe Zonnige Toekomst, want je oude ziel sterft langzaam af! Dit is klaar, waarvoor in de plaats ik jouw Wit Gouden SterrenZiel zal ophalen via de Gouden Regenboog Brug boven Japan.

Moeder Maria, Maria Magdalena en Kwan Yin (KANNON in JAPAN) namen het voortouw. Meteen na afloop drongen zij er op aan om hun vergulden woorden op internet aan te bieden, zodat men er alvast herhaaldelijk naar kan luisteren i.c.m. de bijgeleverde Tabel.

Meer vertel ik er niet over, omdat de Tijd er nog niet helemaal rijp voor is om alles aan de grote Biologische Sterren Klok te hangen! Wie zich aangetrokken voelt tot deze opname dient wel iets dieper in de buidel te tasten i.v.m. de extra toegevoegde Herstel Code Waarde, die ik persoonlijk voor jou FYSIEK ophaal in JAPAN van 5 t/m 17 oktober 2024….én daar hangt letterlijk een prijskaartje aan 😉😍🌈. Bestel dus a.u.b. vóór 5 oktober! 

De muziek op de achtergrond komt overeen met de Spotify afspeellijst ‘STERRENPOORT: Holy Mount Fuji‘ die ik ook adviseer om apart nog eens te gaan beluisteren op Volle Maan 17 okt 2024

Drink vooral meteen flink water na het luisteren en luister het liefst met oortjes in of koptelefoon op i.v.m. de diepgang van mijn Helende stem.

 TIP

LET OP: heb jij een Gmail adres? Dan is gebleken dat de toegezonden link van een MP3 wel eens als Spam wordt gezien? Voor meer info lees je linksonder op deze webpagina door!


Ik groet je vanuit de LeMUria MoederBron van al het Leven,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.

Mobiele versie afsluiten