Japanse Geluksbrengers: AMATERASU, 7 Geluks Kami (NatuurGeesten) & 3 Heilige Schatten

Lieve LeMUriaan & Lichtwerkers,

In het verlengde van mijn uitnodiging in mijn eerdere berichtgevingen, wil ik graag nader ingaan op de reden hiervan.
Er ligt namelijk heel veel Zon, Geluk en Schoonheid op iedere Deelnemer aan de 13-daagse ULURU MERIDIANEN HEALING MARATHON te wachten, welke ik samen met Sandra Minnee zal leiden vanaf of nabij Mount Fuji in Japan.

Dagelijks van 5 t/m de volle maan van 27 oktober, zal er een stortvloed aan zegeningen DOOR AMATERUSA SAMEN MET HAAR 7 GELUKS MOEDERGODINNEN EN DE KRACHT VAN 3 HEILIGE SYMBOLEN uitgestort gaan worden op Moeder Aarde. Om niet enkel meer als doorgeef Kanaal te dienen, maar ook de talloze Helende Zegenen te kunnen ontvangen is het écht noodzakelijk om opgenomen te worden in mijn speciaal hiervoor opgebouwde Eenheidsbewustzijnsveld o.l.v. Meester Jezus en de LeMUria Trimurti bestaande uit Moeder Maria, Maria Magdalena en Kwan Yin ( KANNON is haar naam in Japan)

Hiervoor ben ik reeds levenslang en vooral gedurende dit leven, in uitvoerende dienst van een Heilige LeMUria Opdracht, om jullie hierbij voor te gaan én bij te staan.

OUDE WIJZE HERINNERINGEN DIE NOG VERSCHOLEN LIGGEN TUSSEN HET PUIN VAN DE ONDERGANGEN VAN LEMURIA & ATLANTIS, LIGGEN ONDER DE AARDSE SCHOLLEN VERBORGEN……om NU de ZEGENINGEN TE GAAN ONTVANGEN. 

Om deel te nemen én je op te geven KLIK ALLEREERST HIER. Mede verwijs ik nogmaals naar mijn vorige bericht met belangrijke Tabel en een zojuist geplaatste GELUIDSOPNAME, want het is een kans die je nèver dient mis te lopen als je inmiddels een vergevorderd stadium van Verlichting hebt bereikt OF wenst te bereiken: ‘ULURU Meridianen Healing Marathon’ geleid vanuit JAPAN: 5 t/m Volle Maan 17 okt

In de Japanse mythologie is een Kami een NatuurGeest in de Scheppende natuur en worden beschouwd als de heilige krachten in de natuur en het lot van de mensheid op Moeder Aarde bepalen.  Daarom worden ze beschouw als bovennatuurlijke wezens met vurige krachten en helende vermogens. Overal in Japan zijn zij als  beschermheiligen van tempels en schrijnen terug te vinden.

Gouden Zonnegodin Amaterasu

Aan de Gouden Zonnegodin Amaterasu zijn vele scheppende herinneringen verbonden als Oppergodin Kami in de Japanse mythologie.

Volgens een legende werd Amaterasu geboren uit het linkeroog van de schepper Moedergodin Izanagi toen zij zich zuiverde na een bezoek aan de onderwereld. Amaterasu zou daarom de voorouder zijn van de Japanse keizerlijke familie en als zodanig nog altijd vereerd worden als de belangrijkste Kami in de Shinto Tempels.

Het verhaal van Amaterasu is nauw verbonden met de mythologie van de Japanse keizerlijke familie. Er wordt gezegd dat de keizer de rechtstreekse afstammeling is van Amaterasu, en zij als Gouden LeMUria ZonneMoeder de keizer de heilige spiegel, de Yasakani no Magatama, toevertrouwde, die een van de drie keizerlijke regalia van Japan is.

Een andere legende van Amaterasu gaat over haar terugtrekking in een grot, die resulteerde in een lange periode van duisternis op Moeder Aarde. Volgens de legende werden alle Kami bezorgd over de afwezigheid van de Zon en besloten ze Amaterasu uit haar grot te lokken. Hiervoor werd een luidruchtig feest georkestreerd buiten de grot, waardoor de aandacht van Amaterasu werd gewekt om te zien wat er aan de hand was. Door de weerkaatsting van haar Zonneschijn in een gigantische spiegel die buiten de grot was geplaatst, was ze zo in de ban van haar eigen Verlichtende Schoonheid dat ze definitief besloot haar Gouden Zonneschijn ook weer op Moeder Aarde te laten schijnen. 

De Opper Moeder Zonnegodin Amaterasu is nog altijd in Japan  symbool voor stralende macht, wijsheid en peer levensgeluk en wordt hiervoor door heel Japan vereerd.

Beluister bovenstaande Afspeellijst met Toewijding!

Bekendste Japanse kami

Er zijn vele kami goden en ook ULURU Moedergodinnen die nog immer worden vereerd in het Shinto Natuurgeloof van Japan.
De bekendste kami’s zijn:

  • Amaterasu: de Gouden Zonne Moedergodin, gezien als de Moedergodin van de Japanse keizerlijke familie.
  • Izanagi en Izanami: de Moedergodinnen als vele scheppers die de eilanden van Japan en vele andere kami hebben geschapen.
  • Hachiman: de Moedergodin van de oorlog en Japanse krijgers
  • Inari: de Moedergodin van de landbouw en vruchtbaarheid
  • Susanoo: de Moedergodin van de zee en haar stormen
  • Tsukuyomi: de Moedergodin van Moeder Maan
  • Ryūjin: de Moedergodin als Zeedrakin
  • Kunitokotachi: de Moedergodin als Schepper van de eerste kami
  • Takamimusubi: de Moedergodin als schepper van de eerste kami
  • Amenominakanushi: de Moedergodin als scheppergod van de eerste kami
  • Toyouke: de Moedergodin van landbouw en industrieële rijkdom
  • Hoori: de Moedergodin van de visserij en jacht
  • Okuninushi: de Moedergodin van de landbouw en geneeskunde
  • Ebisu: de Moedergodin van vissers en handelaars
  • Daikokuten: de Moedergodin van fortuin en rijkdom
  • Bishamonten: de Moedergodin en beschermer van het boeddhisme
  • Benzaiten: de Moedergodin van wijsheid, cultuur en muziek
  • Fukurokuju: de Moedergodin van liefde, geluk en een lang leven
  • Jurojin: de Moedergodin van onsterfelijkheid
  • Hotei: de Moedergodin als beschermheilige van kinderen en waarzeggers

Waar liggen eigenlijk de Wortels van de Kami

Het woord  “Kami” is afgeleid van het Chinese woord “Shen“ en naar godheden of geesten. In Japan reiken haar wortels tot diep in LeMUria.

Sinds de prehistorie maken ceremonies dan ook deel uit van de Japanse inheems Ainu cultuur en het Shinto geloof, welke volledig gebaseerd is op de verering van kami (natuurgeesten), want de kami is diep doorgedrongen in alle aspecten van de natuur, waaronder bergen, rivieren, stenen, bomen, dieren en zelfs mensen.

Veel Japanners eren daarom de Kami nog dagelijks vanaf het moment van wakker worden, omdat ze overtuigd zijn dat ze hen dage en nacht geluk brengen en beschermen tegen negatieve energieën, ziektes en natuurrampen. Hiervoor brengen ze vele offers in tempels, maar ook in de natuur of thuis, aan de kami en bidden ze tot hen voor bescherming, hulp en leiding.

Echter tijdens de Edo-periode (1603-1868) begon de Japanse regering het vereren van de Kami tegen te werken om het boeddhisme en confucianisme te versterken. Vergelijkbaar met het katholicisme, waarbij de Heidense Godinnen van naam werden omgedoopt tot kerkheiligen en altaars op krachtplekken werden vervangen door kapellen of kerken enz. Toch is het de regering nooit gelukt om de verering van de heilige kami uit het leven van de Japnners te laten verdwijnen, want door heel Japan staan duizenden Tempels gewijd aan Kami Godinnen en hun NatuurGeesten. In Kyotot, (voorheen de Hoofdstad van Japan) vind je er bijvoorbeeld al 1000. Lees het volgende bericht maar eens op internet over: Fushimi-inari.

De Zeven geluksgodinnen van Japan

De Zeven Geluksgodinnen, wel bekend als de Shichifukujin, zijn een groep Moedergodinnen in de Japanse mythologie die allen staan voor Geluk en Voorspoed. Volgens de traditie reizen deze Moedergodinnen op een Moederschip over de wereldzeeën, rivieren en oceanen rondom Moeder Aarde om op Nieuwjaarsdag 1-1 jaarlijks Geluk en Voorspoed bfinnen te sluizen in huizen, boerenbedrijven en projecten waar dit 7-tal op godinnelijke wijze vereert wordt.

Als zeven geluksgodinnen (lees gerust: Hathors) in Japan vertegenwoordigen alle 7 Kami Geluk & Voorspoed :

  • Hotei: Geluks Hathorgodin van overvloed en geluk
  • Jurojin: Geluks Hathorgodin van het lange leven
  • Fukurokuju: Geluks Hathorgodin van rijkdom en een lang leven
  • Benzaiten: Geluks Hathorgodin van kennis, kunst en muziek
  • Bishamonten: Geluks Hathorgodin van de krijgers en beschermer van het boeddhisme
  • Daikokuten: Geluks Hathorgodin van rijkdom en voorspoed
  • Ebisu: Geluks Hathor godin van allen die handel drijven

Allen worden om deze reden bijzonder geëerd en tijdens geliefde kunstuitingen in de vele Japanse folkloristische tradities met al haar attributen of symbolen, zoals Geluks Hathorgodin Hotei met haar overvloed aan fortuin door een zak munten en Geluks Hathorgodin Jurojin met haar gouden staf, boekrol of talisman (lees op internet: omamori). Veel mensen in Japan bidden dagelijks tot de Zeven Geluksgodinnen voor geluk en voorspoed in de vele heiligdommen en tempels.

Afb en lees a.u.b. hierover: Het geschenk van de zonnegodin: de drie kroonjuwelen van de Japanse keizer

De Drie Heilige Schatten (Kroonjuwelen) van de keizer van Japan omvatten de 3 heilige symbolen die macht en waardigheid uitstralen. Ze bestaan ​​uit:

  1. Het zwaard Kusanagi no Tsurugi = deugd van dapperheid
  2. De spiegel Yata no Kagami = deugd van wijsheid
  3. Het juweel Yasakani no Magatama = deugd van welwillendheid

Op Wikipedia staat het volgende  over de achtergrond van de 3 Heilige Symbolen beschreven: Volgens de legende werden deze schatten naar de aarde gebracht door Ninigi-no-Mikoto , de legendarische voorouder van de Japanse keizerlijke lijn , toen zijn grootmoeder, de zonnegodin Amaterasu , hem stuurde om Japan te pacificeren. Deze schatten zouden uiteindelijk zijn doorgegeven aan keizer Jimmu , de eerste keizer van Japan en de achterkleinzoon van Ninigi. Traditioneel waren ze een symbool van de goddelijkheid van de keizer als afstammeling van Amaterasu, wat zijn legitimiteit als opperste heerser van Japan bevestigde. Toen Amaterasu zich in een grot verborg voor haar broer Susanoo-no-Mikoto , en zo de wereld in duisternis dompelde, hing de godin Ame-no-Uzume-no-Mikoto de spiegel en juwelen buiten de grot en lokte haar uit haar schuilplaats. Toen ze uit de grot kwam, schrok Amaterasu zo van haar weerspiegeling in de spiegel dat het de goden de kans gaf haar eruit te halen. Susanoo gaf later het zwaard Kusanagi aan Amaterasu als teken van verontschuldiging; hij had het verkregen van het lichaam van een achtkoppige slang, Yamata no Orochi .

Replica’s van deze 3 heilige schatten worden zoal ook gebruikt tijdens Shinto -rituelen.

Om extra bescherming en Heling te ontvangen gedurende de 13-daagse ULURU MERIDIANEN HEALING MARATHON is het wijs en verstandig om het gebed gericht tot onze Gouden ZonBron Godin van LeMUria MU, als zijnde de Kami AMATERASU hardop te lezen, alvorens je op meditatieve wijze deelneemt aan de 13-daagse LeMUria Healing Marathon vanuit Japan geleid. Klik op TITEL van onderstaand LeMUria gebed om PDF te openen en eventueel uit te printen:

Zonnegodin Amaterasu Omikama



Amaterasu, Kom uit uw ULURU ZonneGrot tevoorschijn
Prachtige LeMUria Godin van het Gouden Ras
Overschijn Moeder Aarde een etmaal lang,
Zoals ten tijde van LeMUria MU

Amaterasu, Kom de verdwaalden tegemoet,
Wij zijn uw Zonnekinderen.
Stralende Moeder ZonBron,
Godin die in ons voortleeft
via het Hart van haar Gouden Zonnevolk.

Amaterasu, Kom de storm helpen wegnemen,
U die Straalt vanuit uw Moeder Hart,
U die ons Elfen leven terug schenkt
Uit de Baarmoeder van Uluru

Amaterasu, Kom allen de oogkleppen afnemen,
Laat de Uluru ElfenBronnen weer zaaien,
Via de wateren vanuit de Uluru Geest
Door de regenboogbrug boven Japan.

Amaterasu, Kom het Leven opnieuw structuur geven,
Uw Straling zal onze wonden helen en BeGeesteren,
Via de Dryade BoomGeesten van al het Leven
Voor ons Gouden LeMUria nageslacht.

Amaterasu, Kom nu uit ULURU tevoorschijn
Prachtige MoederGodin van LeMUria
Kom de gebrokenen bevrijden uit hun duisternis
Zodat uw Regenboog Licht zal Zegevieren

Amaterasu, Kom Overstraal uw bewaarde Tonen
In de Meridianen op Moeder Aarde
Om GeNeeskracht opnieuw in te klinken
in de Elfenmeren van de Regenboog tijd op Mount Fuji
Op weg naar Volle Maan op Mount Fuji van 17 oktober
Op weg naar 1e Kerstdag 2024

TIP:

 

 


DARUMA poppetjes & JIZO beeldjes (zie: reiki-limburg)

Beide zijn geluksbrengende poppetjes / beeldjes in Japan, zeker als je een specifieke wens of droom in vervulling wilt laten gaan en tegelijkertijd dienen ze als wensvervullend speelgoed.

TOT SLOT: Wordt NU ook Volger van mijn nieuwe
Whatsapp Kanaal

Om op de hoogte te worden gehouden (op Mobiel) van mijn LeMUria Healingwerk vanuit de Uluru ElfenBronnen en aanverwante producten, ben ik onlangs het WhatsApp KANAAL gestart: ‘ULURU WORLD PEACE HEALING LICHTCIRKEL‘ gestart. Wenst U geregeld herinnerd of op de hoogte gehouden te worden? Wordt dan nu meteen VOLGER:

KLIK OP ONDERSTAANDE LINK – deze leidt naar mijn KANAAL
https://whatsapp.com/channel

en klik vervolgens rechts bovenaan op ‘Volgen’. U kunt mijn Kanaal daarna terugvinden onderaan het startscherm van Whatsapp, door links onderaan op ‘Updates’ te klikken.

Deel dit KANAAL gerust met uw vrienden op Whatsapp – inclusief de uitleg 😊💖🌈😍!

Gegroet vanuit de Moederschoot van LeMUria,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Korte video’s fragmenten tijdens mijn reizen, om je in contact te brengen met de energie van juist dié plaatsen – Klik op:
YouTube Sterrenpoort Maria van der Geest

Ter inspiratie & healing – Klik op:
Vimeo Sterrenpoort Maria van der Geest