‘ULURU Meridianen Healing Marathon’ geleid vanuit JAPAN: 5 t/m Volle Maan 17 okt

OEFENING T.B.V. SAMENSMELTING MET JOUW HYPERBORIËR LEMURIA BOOMGEEST – geleid vanuit het Versteend Hout Domein down-under het ULURU Boom-Elfen Rijk, waarin mogelijk ook jouw Herinneringen liggen te wachten om via de Japanse Mount Fuji Sterrenpoort tot Leven  geroepen te gaan worden.

Om daadkrachtig deel te nemen dien je:

  1. Herhaaldelijk van 5 tm 17 okt op meditatieve wijze te luisteren naar de Spotify Afspeellijsten in de Tabel in dit Bericht – afgestemd op de Boom Dryade Geest.
  2. Uiterlijk 4 oktober een persoonlijk 13-daagse HEALINGTICKET te hebben besteld voor slechts € 111 (tijdelijk tot 11 sept € 66). Voor snel bestellen klik je HIER

GRATIS KUN JE ALVAST VIA MIJN HEALINGSTEM – OP MEDITATIEVE WIJZE – GAAN BELUISTEREN VIA ONDERSTAANDE OPNAME, OM MIJN FIJNBESNAARDE BEZIELENDE & HELENDE HYPERBORIËR ADEMHALING TE MOGEN ERVAREN – MET ALS DOEL OM JOUW INNERLIJKE HARTSGEVOEL WEER DE BOVENTOON TE GEVEN, IN PLAATS VAN DE RUIS VAN JE INNERLIJKE GEDACHTENSTROOM:

Geleide Hyperboriër LeMUria BoomGeest Ademhaling tbv ULURU Meridianen- Marydianen MArathon 5 t-m 17 okt 2024 –  37.02 min

 

Lieve Lichtwerker,

Ter inleiding

Over heel Moeder Aarde liggen er vele Sterrenpoorten verspreid op rasters, die verbindingen vormen tussen Moeder Aarde en talloze levendige multidimensionale rijken, planeten en sterrenstelsels. Moeder Aarde cirkelt alsmaar door het heelal als onderdeel van de Melkweg, rondom de Zon in 1 jaar en in iets minder dan 26.000 jaar met de hele melkweg rond de Centrale Zon Alcyone.

Sterrenpoorten, meridianen en elementen vortexen zuigen visa versa fijnzinnige etherische kwaliteiten aan en af. Om al hun Scheppende krachten te verdelen over Moeder Aarde, wervelen er dynamische winden en stromen doorlopend tussen beide polen, zowel door het hart van Moeder Aarde als rondom haar sferen. Het zijn de Yin & Yang Draak Drakinnen polen die Moeder Aarde keurig in balans houden.

De laatste 3 maanden van het jaar als de 1 weer in de maand zit: 10-11-12 (okt-nov-dec) dan zal het er op aan komen dat er middels een wereldwijde Regenboog Sterren Activatie zoveel licht zich zal samenbundelen, dat er via de Hoofd Chakra punten, specifieke Licht Transmissies Moeder Aarde zullen bereiken, waarvoor de Oudste levende LeMUria Zielen zijn uitgelijnd om dit in goede banen te leiden. 

De Terugkeer van de dynamische GeNeeskrachtige Reusachtige LeMUria Natuurrijken op Moeder Aarde is opgang gebracht vanonder uit de LeMUria Versteende Boom, Opaal en Mookaïet Rijken down-under de Uluru Rock in Australië (nr 10), welke zowel Omniversumwijd alsook Moeder Aardewijd, d.m.v. een Verticale Yin-Yang Tree of Life tussen hemel en aarde verbindt, maar ook horizontaal via de Kwan Yin Draak-Drakinnen energie Stroom wereldwijd 2 tegengesteld roterende energiestromen dankzij de 4 Elementen Vortexen van Water-Vuur (rechter cirkel rechtsom) en Aarde-Lucht (linker cirkel linksom).

Nr 11 vertegenwoordigd de Drakin ElfenPoort rondom Japan

Op de Volle Maan van 17 oktober verwachten we wereldwijd een hoogtepunt te gaan beleven. Mount Fuji zal hierbij fungeren als een verzamelpunt van Onsterfelijke Schoonheid, die daar naar toe gezogen worden in 12 pittige energiedagen, aangezogen vanaf alle Hoofd Meridianen Sterren Elfenpoorten op Moeder Aarde, mede dankzij Gouden Zonnevlammen uitbarstingen en de inzet van talloze LeMUria Lichtwerkers op Moeder Aarde.

Op 17 oktober vindt er tenslotte de éénwording plaats van al deze ONSTERFELIJKE LEMURIA SCHOONHEID, wat tot Grote Transformatieve Activaties  door onze genenbanken heen zal gaan leiden.

Ben je ook altijd zo graag in de natuur doordat je er verstild en opgeladen door thuis komt? Dan is dit het moment om aandachtig onderstaande bezielende tekst te lezen, te beleven, ter inleiding van mijn Japan Aardehealing Activatiereis in oktober, om ook jou terug in contact te brengen met je Reuze Dryade Boom-Bloesem Elf, die op de Volle Maan van 17 oktober 2024 vanuit de 5 meren, Kawaguchi-ko, Sai-ko, Yamanaka-ko, Shoji-ko en Motosu-ko, aan de voet van Mount Fuji, haar ontluikende her-intrede zal doen, dankzij resonerende Activativerende OER OHM klanken vanuit de gewelven van de Oer Moeder Zeeën, Oceanen, Riveren en Meren.

Om alle Meridiaan-Orgaan Vortex Poorten rondom Moeder Aarde richting de Volle Maan van 17 oktober in afstemming op Mount Fuji te krijgen, organiseer ik op Afstand vanuit Japan een 13-daagse geleide ‘ULURU Meridianen Marathon’
van 5 t/m 17 oktober 2024

Wens je op Afstand deel te nemen én in mijn EenheidsBewustzijnsVeld opgenomen te worden
13 dagen achtereen?

  • Dan ontvangje dagelijks een Mirakelse set LeMUria Sterren WijsheidsCodes uit de Moeder SchelpElfenBronnen door de desbetreffende Reusachtige Dryade (Boomgeest met GeNeeskracht) van onder uit de Japanse Elfen Binnenwereld.  (zie onderstaande Tabel)
  • En mediteert bijvoorbeeld op de muziek van de desbetreffende Meridiaan Soundhealing Afspeellijst op Spotify.

TABEL ‘ULURU Meridianen Marathon’

DATUM MARATHON
HEALING

Meridiaan Orgaan

Mediteer 1 uur tijdens meest
Krachtigste uren van de Meridiaan:
  HELENDE DRYADE BOOMGEEST met KWALITEIT KLIK OP Spotify SoundH afspeellijst
5 okt

Milt

9-11  &
21-  23
EIK:
Geschenk
Milt lijst
6 okt

Hart

11-13 &  23-1 Meidoorn: Vergeving Hart lijst

7 okt

Dunne Darm

13-15 &
1-3
Mispelboom:
Geheugen
Dunne Darm
lijst
8 okt

Blaas

15-17 &
3-5
Vijgenboom:
Aanpassing
Blaas lijst
9 okt

Nier

17-19 &
5-7
Beuk:
Compassie
Nier lijst
10 okt Bloedsomloop 19-21 &
7-9
Lariks:
Verbondenheid
Bloedsomloop

lijst

11 okt Drievoudige V 21-23 &
9-11
Witte Wilg:
Vriendelijkheid
Drievoudige V

lijst

12 okt

Galblaas

23-1 &
11-13
Aardbeiboom:
Deelname
Galblaas lijst
13 okt

Lever

1-3  &
13-15
Blauwe Klokjesboom:
Eerlijkheid
Lever lijst
14 okt

Long

3-5  &
15-17
Goudenregen:
Acceptatie
Long lijst
15 okt

Dikke Darm

5-7  &
17-19
Dennenboom:
Onafhankelijkheid
Dikke Darm lijst
16 okt

Maag

7-9  &
19-21
Notenboom:
Balans
Maag lijst
17 okt

ALLEN

24 uur achter elkaar door KRING DRYADES
met ALLE kwaliteiten door elkaar heen resonerend

MAAK EIGEN KEUS

Klik HIER om jouw
13-daagse HEALINGTICKET
te bestellen
van Elfenprijs € 111
tot 11 sept: € 66

Om je Zielsfrequentie goed af te stemmen op het Japanse Dryaden rijk,  stel ik voor om je ook vooraf te gaan verdiepen in het land en de bevolking van Japan, want het leven voltrekt zich daar nog deels op een geheel eigen wijze t.o.v. Europa. Er gaat veel schuil in de diepte van de aard van de Japanse ziel, die veelal nog diepe eerbied toont voor de Groene natuur met al haar Goddelijke Vrouwelijke Geestkrachten en de verre SterrenRijken.

Het moment is gaandeweg aangebroken in dit 6e LeMUria Blauwe Storm Zonnejaar, om jouw specifieke Oeroude LeMUria Brein ook weer tot leven te wekken via de vrijkomende Reusachtige Japanse ActivatieCodes. Dit kan gestimuleerd worden door o.a.:

  • Thuis een ‘altaartje’ in te gaan richten met daarop natuurlijke ingrediënten, om je eigen Hoger SchelpElfen Ziel aan te trekken. 
  • Spontaan op internet of in de bibliotheek op zoek te gaan naar INFO over:
  1. Het SHINTO geloof in Japan met daaraan verbonden talrijke mythen en legenden
  2. Hun Natuur- en 7 Geluksgoden
  3. De rondgang langs Tempels,
  4. Japanse Thee ceremonie
  5. Jin Shin Jyutsu
  6. Het doen van dagelijkse Rituelen t.b.v. Reinheid
  7. Ikebana
  8. Geisha’s
  9. Japanse Tuinen
  10. De kunstvorm beleving via Bonsai
  11. Het schrijven van Haiku’s
  12. Kimono
  13. Sterrenmythes
  14. Inheemse Ainu bevolking
  15. Heilige Konijnen en Herten in Japan
  16. Het Graf van Jezus
  17. Overeenkomst tussen Shinto en Joodse Kabbalah
  18. Oerbossen
  19. Oude wijze Bomen
  20. Feng Shui
  21. Japan op Vuurlinie van 200 vulkanen
  22. Atlantis of LeMUria onder water
  23. Piramides, Yonaguni monument
  24. Feestdagen, waaronder: Tsukimi
  25. 3 heilige Bergen
  26. Reuzendieren in Japan
  27. Grootste rivieren en meren
  28. Walvisvangst
  29. Vechtsporten karate, judo, kendō, jujutsu en aikido
  30. Zen Muziek
  31. Sterrenmythe: Tanabata Sterrenfestival
  32. Japanse Films en documentaires

Wereldwijd zal er een Reusachtige Expansie door deze ontluikende schoonheid van Liefde plaats gaan vinden. Dit zal zich uiten in ontluikende Kennis en Wijsheid op alle terreinen, waarbij de natuur leidend zal zijn met al haar herrijzende helende kwaliteiten van ULURU éénheidskrachten vanuit het Zonnige Goud Kloppende Rood Roze RosaMundia Cross your Heart!

DAAR WIL JIJ TOCH OOK ONDERDEEL VAN UIT MAKEN!


NIEUW

OP de hoogte worden gehouden op uw Mobiel via mijn WhatsApp KANAAL ‘ULURU WORLD PEACE HEALING LICHTCIRKEL‘?

KLIK DAN OP ONDERSTAANDE LINK
https://whatsapp.com/channel

en klik vervolgens op mijn geopende Kanaal, rechts bovenaan op ‘Volgen’. U kunt mijn Kanaal daarna terugvinden door op het startscherm van Whatsapp, links onderaan op ‘Updates’ te klikken.

TOT SLOT ENKELE DRAKINNEN TIPS

  • Klik HIER voor het bestellen van een speciaal voor jou geïntiteerde en ingewijde Dragon LeMUria Healing Spray- 100 of 30 ml
  • Klik HIER voor het bestellen van een speciaal voor jou geïntiteerde en ingewijde LeMUria Moeder Drakin

Gegroet vanuit de Moederschoot van LeMUria,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Korte video’s fragmenten tijdens mijn reizen, om je in contact te brengen met de energie van juist dié plaatsen – Klik op:
YouTube Sterrenpoort Maria van der Geest

Ter inspiratie & healing – Klik op:
Vimeo Sterrenpoort Maria van der Geest

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel welke voortvloeien uit de toepassing van een aanbevolen product of werkmethoden.
Niets komt in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.