Nieuw: MP3 81 Activeer NU jouw Gouden Aardester én Hartslag o.l.v. Jezus

Lieve Lichtwerker,

Zojuist weer gestart met het opnemen van een LeMUria Sound Healing MP3 nr 81) Activeer NU jouw Gouden Aardester én Hartslag o.l.v. Jezus in aanloop naar december, 1.00,03 uur:

BESTEL DEZE METEEN HIER 

Tijdens het meditatief luisteren ontvang je van Meester Jezus een speciale BeZielende ActivatieCode vanaf je eigen Sterrenafkomst Planeet. Dit is belangrijk omdat we met elkaar eindelijk het punt bereikt hebben, dat we nieuwe levensvatbare energieën kunnen gaan trekken om door te geven vanuit de oorspronkelijke GeNeeskrachtige Elfjes Klank Bronnen. Je zal versteld staan wat het luisteren naar MP3 nr 81 voor effect op je hele staat van Zijn zal gaan krijgen én je zal aanmoedigen zelf ook stappen te ondernemen om steeds krachtiger in jezelf te geloven. 

Affirmaties – ofwel – Doelovertuigingen zullen hierdoor nóg belangrijker worden om positief in te zetten, omdat er nu een Gouden Aardester Chakra in geweeft wordt bij zielen die daar klaar voor zijn. Deze zal zorgen voor een uitmuntende uitlijning op de Gouden Zonnevlecht Uluru Baarmoeder Rock, een heilige krachtplaats van de Aboriginals en de Sterrenpoort in Oegstgeest volledig op afgestemd staan dagelijks.

De reusachtige Oer MoederWalvis helpt ons hierbij. Zij klinkt haar OHM Lied en komt uit een tijdperk van vóór onze herinnering! Zij zwom al rond toen Moeder Aarde nog aangelegd werd, waarbij haar klank voortkwam uit de Sterren vribraties in de Kosmos. Vele Natuurwezens volgden haar spoor om de verbinding van Liefde t.b.v. al het leven in te weven via Harmonische Trillingen, via het levende water tot een Gouden LeMUria Water en Kristallijn Netwerk.
Hierin liggen nog altijd de Sterrencodes met kennis en wijsheid opgeslagen van de Oude Volken en hun Talen van het Licht.

Het was afgesproken dat haar OHM lied weer zou terugkeren om hier al onze Wezen-delen mee wakker te komen schudden. Haar impulsen zal je mogen bekoren via haar aanhoudende zachte Gouden Golffrequenties van Liefde en Licht en haar stralende Sterren ogen vol Begrip.

Kristallen en Edelstenen zullen uiteindelijk allen weer open gaan en geactiveerd worden langs leylijnen en meridianen, zodat de Sterrenvolkeren rondom Moeder Aarde ook weer opnieuw in Harmonie terug zullen keren naar hun Land van Ooit.

Ooit bestemd als een Paradijselijk Utopia, een ideale samenleveing waar Vrede, Vreugde, Vrijheid als Eenheid de Elfjes Liefdetrilling van 528 Mega Hz laten weerklinken als één Goddinnelijk Harmonisch Orkest, gebaseerd op de 3-6-9 SO(U)LFEGGIO Klanken, waarop de gouden Aquarius Meridianen (Mary-dianen) resoneerden!

MP3 nr 81 zal je inzicht geven in de huidige Energetische Ontwikkelingen, waarbij de Klanken van de harmonische Elfenmuziek op de achtergrond hoorbaar zijn. Drink vooral meteen flink water na het luisteren, liefst met oortjes in of koptelefoon op i.v.m. de diepgang van mijn Helende stem.

GROENE KNOP – LINKS – BOVENAAN WEBSITE 

Wie ook mee wil gaan in de Gouden LeMUria Trillingen en geholpen wenst te worden door haar enorme Bewustzijns en BeZielende Frequenties, adviseer ik om een of meerdere LeMUria Healing Sprays in huis te halen. Het zal niet alleen van belang zijn voor persoonlijke Healing, maar de totale sfeer in huis verbeteren.

Tevens kan je als je daar aan toe denkt te zijn, door mij jouw eigen ULURU GEBOORTE LICHTWEZEN ESSENCE laten samenstellen. Klik maar eens op de GROENE KNOP om een kijkje te nemen in Categorie:

0) LEMURIA ULURU REMEDIES


Serpentijn Draakje in mijn Webshop

TOT SLOT

Info over LeMUria Aardehealing Inwijding & Activatiereis door Japan van 4-20 okt & opgeven kan HIER uiterlijk tot en met zondag 1 september 2024, waarna ik de inschrijving sluit!

Gegroet vanuit de Moederschoot van LeMUria,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Korte video’s fragmenten tijdens mijn reizen, om je in contact te brengen met de energie van juist dié plaatsen – Klik op:
YouTube Sterrenpoort Maria van der Geest

Ter inspiratie & healing – Klik op:
Vimeo Sterrenpoort Maria van der Geest

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel welke voortvloeien uit de toepassing van een aanbevolen product of werkmethoden.
Niets komt in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.