‘BLAUW RITMISCH STORM JAAR’ START OP 26 JULI 2024 – WAT IS JOUW DOEL / WENS?

Lieve Lichtwerker,

Op 26 juli 2019 begon vol Vuur en Verve een 13-jarige cyclus op Moeder Aarde die t/m 24 juli 2032 zal blijven voortduren met haar Witte Tovenaar Energie in het Aquarius Tijdperk. 

Op 26 juli 2024 zal binnen deze cyclus de BLAUWE STORM haar intrede doen als de Olympische Spelen in het hart van ICI PARIS ISIS, op het LeMUria eilandje ‘Île de la Cité’ in de Seine, van start zal gaan.

Dit 6e jaar zal tot en met 24 juli 2025 in het teken staan van de Ritmische Toonfrequentie 6, die de Blauwe Storm door het nieuwe 13 Manen jaar heen zal leiden om rigoureus disharmonie uit alle aardse gelederen weg te blazen, ter correctie van wanorde, chaos en intolerantie. Kortom: het zal een TRANSFORMATIE  jaar worden waarin de Energie van de Blauwe Stom haar zuiverende werking zal laten zien middels corrigerende gebeurtenissen ten behoeve van de terugkeer van BALANS op Moeder Aarde, die zal gaan dienen als Levensbasis voor Vreugde, Vrede, Vrijheid en Gelijkheid voor alle wezens.

Tevens zal dit van invloed zijn op de ons omringende Planeten en Sterrenstelsels richting het 13e Kosmische Toonjaar in 2032, waarin we samen met talloze Starbeijngs en onze Sterren Ziele Familie, een totale nieuwe Regenboogverbinding met de MoederBron tot stand zullen hebben gebracht.


Elohim Aartsengel Metatrona initieert WEKELIJKS
alle deelnemers aan de World Peace Healing Circles

De heilige Tzolkin Kalender van de Maya’s

Moeder Maya instrueerde samen met Ma’at dat er een omloop (zwangerschap) van 260 dagen gevormd diende te worden, bestaande uit 20 verschillende Zonnezegels en 13 verschillende Toonfrequenties = 20 x 13 = 260 dagen, allen met een eigen specifieke energie.

Binnen een Gregoriaans jaar van 365 dagen cirkelt de Tzolkin kalender, vandaar dat er telkens op 26 juli, als het nieuwe 13 Manen jaar ingaat, een ander Zonnezegel & Toon dé Jaarenergie bepaalt.

Aan de hand van je eigen geboortedag kun je met de 13 Manen Kalender inzicht krijgen in wie je bent en wat je zieletaak is.
Bereken HIER jouw eigen Zonnezegel door je geboortedatum in te vullen in de rechterkolom.

13 Volle Manen: 

Het Blauwe Storm jaar wordt onderverdeeld in 13 periodes van
4 weken met wekelijkse specifieke krachten:

Week 1) Kracht van initiatie
Week 2) Kracht van verfijning
Week 3) Kracht van transformatie
Week 4) Kracht van opbloei

OVERWEEG WAT JOUW DOEL OF HARTEWENS IS VÓÓR HET BLAUWE RITMISCHE STORM JAAR VAN
26/7/24  –  24/7/25

Schrijf dit op, bewaar het én weet dat je voor jouw DOEL / HARTEWENS telkens in de :
1e week ná Volle Maan de Kracht van initiatie ontvangt.
2e week ná Volle Maan de Kracht van verfijning ontvangt.
3e week ná Volle Maan de Kracht van transformatie ontvangt.
4e week ná Volle Maan de Kracht van opbloei ontvangt.

Je zal ondersteund worden door een Energetisch Team om jou door dit Blauwe Stormjaar heen te loodsen. Dit zijn:

  • Blauwe Storm – zij maakt de weg vrij
  • Rode Maan – emoties laten stromen i.p.v. vasthouden
  • Witte Wind – kracht van de Heilige Geest
  • Gele Zon – haar liefde bevordert het Welzijn van jou en Moeder Aarde 


Mijn Geïnitieerde Kristalheldere Orka’s en Edelsteen Dolfijnen
helpen jou door het Blauwe Storm Jaar heen – als Rode Maan Gids

Geliefden,

Wees een Baken in de Storm door rustig te blijven en standvastig je eigen koers te bepalen en vast te houden. Laat je niet bang maken door onwetenden of afschrikken door gewelddadigheden. in het wereldnieuws. Weet als een geen ander dat alles een hoger doel dient, dat er vanuit chaos een nieuw bewustzijn en harmonie voort zal komen door beter met elkaar en Moeder Aarde om te gaan.

Wees een Verlicht Baken van Vrede voor je omgeving als de OerStorm raast om de nieuwe GeNeeskracht op Moeder Aarde terug te laten keren en het Leven te HerScheppen.

Wij berijden / bereiden de Weg voor – voor ALLEN –
en worden beschermd door onze OverZiel!

Ik verzoek je om deel te (blijven) nemen aan onze speciale World Peace Healing LichtCirkel Groep door op Afstand op zondagavond om 20 uur op meditatieve wijze als LichtKanaal te dienen tussen Hemel en Aarde, waarbij we extra veel Liefde, Licht & GeNeeskracht zullen ontvangen, om te verspreiden via de Meridianen van onszelf alsook door Moeder Aarde én de Kosmos. ZIE AGENDA VOOR ALLE DATA

Iedere zondag ontvangen hulpbehoevende mensen, dieren, bomen en planten die opgegeven zijn via de website www.worldpeacehealingcircles.nl, extra Healing via onze WPHCircles rechtstreeks vanuit de MoederBron van LeMUria. Vergeet dus niet om ook jouw geliefde(n) op te geven als je meedoet op Afstand!

Gegroet vanuit de Moederschoot van LeMUria,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Korte video’s fragmenten tijdens mijn reizen, om je in contact te brengen met de energie van juist dié plaatsen – Klik op:
YouTube Sterrenpoort Maria van der Geest

Ter inspiratie & healing – Klik op:
Vimeo Sterrenpoort Maria van der Geest

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel welke voortvloeien uit de toepassing van een aanbevolen product of werkmethoden.
Niets komt in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.