Het LeMUriaanse Onze Vader & Onze Moeder Gebed

Vooraf werd mij gevraagd om eerst een korte historie te beschrijven door de betekenis van ‘Het Onze Vader’ op te zoeken

‘Het Onze Vader’ – The Lord’s Prayer’

Voorafgaande aan de eeuwenoude betekenis van ‘Het Onze Vader’ gebed, start ik met de uitleg van de hedendaagse LeMUriaanse waarde van ‘Het Vernieuwde Onze Vader & Onze Moeder’  gebed. Graag vraag ik je om de visualisatie-oefening, die bijna onderaan in dit blogbericht in een TABEL staat uitgeschreven, regelmatig te doen in aanloop naar Pasen & Pinksteren. Met name tijdens alle Volle Manen, als je LeMUria een warm hart toedraagt. Dit is gebaseerd op de Gouden trillingen van het alom bekende ‘Het Onze Vader’ gebed, welke ik voor de wederkomst van LeMUria mocht upgraden.

LeMUriaanse waarde

 ‘Het Onze Vader’ wordt door velen beschouwd als het meest volmaakte en meest gelezen gebed. Hierdoor draagt het de absolute kracht in zich om jou in deze, soms toch zo onrustig makende Transformatie tijd, terug te leiden naar jouw Ziel via het weer ontvangen van je eigen Zielenlied, onder uit het  bewustzijn van LeMUria.

Als de verlichte zinnen van het ‘Onze Vader’ Mantra gebed vaker geoefend worden, krijgen jouw Lichtlichamen een enorm booster van jouw eigen ZielenLied.
De chakra’s raken dan telkens beter doorvoed, geactiveerd en beter op elkaar afgestemd met de doorstroming van Boven naar Beneden & Beneden naar Boven. De 2 Lichtstromen zullen beter uitgebalanceerd via jouw chakra’s door het hele als maar breder wordende prana kanaal heen stromen, zo Moeder Aarde in richting jouw geboortegrot, waar de bezielende Tonen van jouw ZielenLied zullen klinken en door mij opgehaald kunnen worden als jij maandelijks afgestemd op mijn Sterrenpoort, mee doet met de Volle Maan Meditaties!

Eeuwenoude betekenis

Het is belangrijk dat je eerst de eeuwenoude betekenis van dit gebed kent, want het eeuwenoude ‘Onze Vader’  is altijd als een heilig Mantra Gebed gebruikt, maar dan zonder de 108 herhalingen. Het bestaat slechts uit 7 hoofdzinnen welke bedoeld zijn om onze meridianen via de 108 nadi’s (energielijntjes) die ons fysieke lichaam rijk zijn, in relatie met alle chakra’s af te stemmen, uit te lijnen, tot het volledig in balans is.

In de middeleeuwen (ca 500 – 1500) was ‘Het Onze Vader’ gebed  hét inwijdingsweg van de Kataren. Zo is het ook heden ten dage nog steeds een dierbaar middel om te groeien, waarbij we ons dagelijks leven in haar totaliteit, als leerschool dienen te beschouwen, om er onze spirituele ontwikkeling in tot uitdrukking te brengen.
De persoonlijkheid speelt dan steeds minder een (ego) hoofdrol, maar dient in gelijkwaardigheid de geïntegreerde rol van de Ziel uit te dragen. Alleen via jouw levensweg (inwijdings) leerschool zal Vrede & Harmonie weer dé basis gaan vormen van je leven, zoals dat ook ten tijde van LeMUria en Hoog Atlantis de basisnorm was.

Denken en Voelen vanuit het Hart
brengt ook balans in jouw leven!

‘Het Onze Vader’ is dus niet zomaar door Meester Jezus ruim 2000 jaar geleden aan zijn volgelingen geschonken in de Aramese taal. Het bevatte altijd al vele geheimen, waarvan ook de meeste apostelen geen flauw idee hadden. Zo konden ze nog niet bevroeden welk een kracht infusie dit gebed teweeg zou kunnen brengen als het Gouden Aquarius Tijdperk van LeMUria weer haar intrede zou doen. Intuïtief werd  ‘Het Onze Vader’ hier altijd voor bewaard en gebruikt en was het een levende doch stille missie om het in meer dan 1200 talen uit het Aramees te laten vertalen.

Luister eerst eens naar onderstaande MP3 opname van het
oorspronkelijke ‘Onze Vader’ in het Aramees:

Het Aramese Jezus gebed

Bron van Zijn,
die ik ontmoet in wat mij ontroert,
Ik geef U een naam
opdat ik U een plaats kan geven in mijn leven.
Bundel Uw licht in mij – maak het nuttig.
Vestig Uw rijk van eenheid nu,
Uw enige verlangen
handelt dan samen met het onze.
Geef ons wat we elke dag nodig hebben aan brood en aan inzicht.
Maak de koorden van fouten los
die ons vastbinden aan het verleden,
opdat wij ook anderen hun misstappen kunnen vergeven
Laat oppervlakkige dingen ons niet misleiden.
Uit U wordt geboren:
de alwerkzame wil,
de levende kracht om te handelen,
en het lied dat alles verfraait,
en zich van eeuw tot eeuw vernieuwt.

En luister nu eens naar de helende trillingen van ‘The Lord’s Prayer’. Dit is een prachtige krachtige versie van ‘Het Onze Vader’ in het Engels. Zing met name de 2e helft uit volle borst mee!
Hillsong Worship – ‘The Lord’s Prayer’
Met toestemming van Hillsong Worship (uit Australië) in mijn Bericht mogen plaatsen

 Oorsprong

In de bijbel is het gebed genoemd als onderdeel van de Bergrede.
Let wel: eerst is een ‘horizontale verzoening’ absolute noodzaak voordat je het recht hebt om voor God & Godin te mogen verschijnen en van hen de ‘verticale verzoening’ aangereikt zal krijgen. “Vergeef ons onze schuld, zoals ook wij aan anderen hun schuld vergeven” kan dus pas met een open en oprecht hart gemeend en gebeden worden als dit ook oprecht toegepast is, want de God van Abraham, Izaäk en Jakob en ieder ander mens, is een oprechte barmhartige rechter die alle mensen gelijkstelt en beoordeelt naar hun mededogen en medemenselijkheid. Dit is ook een grondgedachte die door Jezus niet minder dan zes maal benadrukt werd in de evangelies van Mattheus en Lucas:

  1. … Met het oordeel waarmede gij oordeelt, zult gij geoordeeld worden.
  2. … Met de maat waarmede gij meet, zult gij gemeten worden.
  3. … Oordeelt niet en gij zult niet geoordeeld worden.
  4. … Oordeelt niet en gij zult niet veroordeeld worden.
  5. … Zalig de barmhartigen, want hun zal barmhartigheid geschieden. En dan herhaalt Jezus: aansluitend aan het ‘ onze Vader’, voor de zesde maal, voor de hardhorenden….
  6. … Want indien gij de mensen hun overtredingen vergeeft, zal uw hemelse Vader ook jou vergeven; maar indien gij de mensen niet vergeeft, zal ook jouw hemelse Vader jouw overtredingen niet vergeven.

Misschien vind je het interessant om een keer te luisteren naar de Gregoriaanse Latijnse tekst uit de Rooms-Katholieke kerk.

Deze tekst luidt: Pater Noster – Het ‘Onze Vader’

Vele wegen die naar EENHEID leiden

In het Nederlandse taalgebied zijn per religieuze stroming andere vertalingen in gebruik, dit zorgt regelmatig voor misverstanden. Echter God & Godin alsook Gaia kennen ons als haar eigen kinderen. Zij maken geen zielen onderscheid en kennen precies onze intenties.

Bron van ons ‘Onze Vader’ gebed is het Joodse Achttiengebed
(waaraan ik al eerder een blogbericht heb gewijd – klik https://www.mariavandergeest.com/het-joodse-achttiengebed-is-de-bron-van-het-onze-vader/HIER)

Daarin stond dat de discipelen niet goed konden bidden. Dat wisten ze van zichzelf. Op zekere dag horen zij hun dierbare Rabbi, Meester Jezus, bidden. Toen hij hiermee klaar was vroegen ze of hij hen ook op dezelfde manier wilde leren bidden. Toen leerde Meester Jezus hen het ‘Onze Vader. Zouden de apostelen dit gebed toen direct opgeschreven hebben, om het goed te kunnen onthouden? Ik vermoed het niet. Wel kenden zij vast en zeker een soortgelijk gebed uit de dagelijkse Joodse gebeden in de synagogen en die vermoedelijk ook thuis gebeden werden. Waarom leerde Meester Jezus hen dan het ‘Onze Vader’? Omdat  dit gebed de kerninhoud vormt van álle gebeden.

De meeste mensen denken dat Meester Jezus een totaal nieuw gebed aan zijn discipelen leerde. Het was echter een verkorte versie van een belangrijk gebed wat al eeuwen bekend stond als het ‘Achttiengebed’. Meester Jezus citeerde regelmatig uit de Sjemonè Esré, wat letterlijk vertaald: ‘ACHTTIEN’ betekent, omdat het uit 18 zegenbeden bestond.

In de niet ingekorte versie, bevatten alle zegenbeden een aantal regels die eindigen op ‘Gezegend zijt Gij, Heer’.

  • De eerste drie beden gaan over de geestelijke en innerlijke waarden: het inzicht, het berouw en de vergeving.
  • Hierna volgen gebeden (4-10) over de waarden van de vrijheid, van de lichamelijke gezondheid en van de overvloed van vruchten en land.
  • Hierna richten de gebeden zich op bredere verbanden, op sociale aspecten zoals recht, overwinning op onrecht, beloning voor rechtvaardigen, herstel van Jeruzalem en de komende Messias. (11,12 en 13 rondom recht en 14, 15 en 16 rondom de Messiaanse tijd).
  • De laatste drie ademen een sfeer waarin de gewenste goede toekomst eigenlijk al is aangebroken.

MeesterJezus achtte het Achttiengebed zeer hoog, omdat Zijn Vader dit gebed, die door miljoenen mensen menigmaal hardop is gebeden, nog vele malen vaker wilde horen en gaan verhoren!

‘De poorten van het geloof zijn soms geopend en soms gesloten.
De poorten van het gebed staan echter altijd open’

LeMUriaanse Healings Oefening

Door  het vernieuwde ‘Onze Vader & Onze Moeder’ hardop voor te lezen of mee te zingen, trekken jouw meridiaan als ‘snaren’ de Kosmisch Liefde aan van het VaderLicht (ZON) én het MoederLicht (MAAN), waardoor er zowel van bovenaf als vanonder vandaan, in relatie tot de Sterren, Planeten en het LeMUriaanse Kristallijnen netwerk uit Moeder Aarde, jouw lichaam zal doorstralen. Deze geneeskrachtige klanken veroorzaken kleurentrillingen die jou helpen zich te ontlasten van anti demonische tegenkrachten, alsook gifgassen en gifstoffen die zich hebben verschanst in jou lichaam door toe doen van negatieve krachten.

De zinnen van het vernieuwde LeMUriaanse ‘Onze Vader &Onze Moeder’ die ik ontving, staan in onderstaande tabel in dit blogbericht. Het zijn de magische woorden van heelwording, zoals ik die van Meester Jezus & Moeder Maria (lees ook LeMUria) heb opgevangen. 

Doe naast het lezen ook geregeld mee met de visualisatieoefening zoals ik die hieronder in de TABEL presenteer.
Beschouw het als een door God en Godin geschonken Reinigings- & Openingsritueel  welke jouw Ziel dichterbij je thuishaven in LeMUria zal brengen.

  • Het is van belang om na het uitspreken van een zin uit onderstaande 3e kolom, minstens een volle minuut pauze te nemen door alleen maar te voelen wat er op de plek in en rond jouw lichaam gebeurt, waar jij tegelijkertijd je aandacht op zal richten. Voel in wat die plek je vertellen heeft.
  • Probeer telkens de kleur uit kolom 1 bij de chakra te visualiseren. Spreek dan aandachtig en krachtig 3 x de bijhorende zin uit.

VISUALISATIE OEFENING van ‘Het LeMUriaanse ONZE VADER & ONZE MOEDER Gebed’

Chakra + kleur visualiseren Aandacht richten: De zin uitspreken:
7 (kruin)  violet/witgoud Boven de kruin

 

Onze Vader & Onze Moeder die aan mijn zijden staan
6 (derde oog) diepblauw Tussen wenkbrauwen, maar dan iets naar boven & naar achteren Jullie zijn mijn Oer LeMUriaanse Aartsvader & Moeder
5 (keel) licht korenblauw keel Jullie Liefdevolle indrukken leiden mijn Stem, Handen en Voeten
4 (hart) groen of roze Midden op hart-hoogte Hul mij in de Nevelen van Wijsheid van Andromeda & LeMUria en leidt mij tot Vervulling en Wonderlijke Heling
3 (zonnevlecht) geelgoud Iets boven de navel ZonBron schenk mij een nieuw eeuwig zonnig kleurrijk leven en vergruis al het Anti Licht dat ooit mijn Pad kruiste
2 (buik) oranje Centraal in de buik – het perineumcentrum Maangodin LeMUria, Scheppende Oer Moedergodin van alles wat leeft, schenk jouw zilveren liefdes Tonen uit over mijn rimpelende Oer akkers
1 (onderaan stuitbeen) rood

 

 

Aardester bruin

Onderaan stuit

 

 

 

15 cm onder het middenpnt tussen de voeten

Omwikkel mijn Nier, Gal-Lever en Galblaasbewustzijn vanuit mijn Oer MoederBron, zodat ik weer de enige echte ware (spreek voor en achternaam uit)  Ben!

Verlicht en stel me gerust Regenboog, door al jouw Licht, Kleur & Liefde via HartenTonen vanuit de MoederBron te ontvangen.
Amen

 

De inwerking van de 8 regels van het ‘Onze Vader’ gebed en de hierbij binnenstromende verhogende trillingsfrequenties, geeft jou telkens opnieuw een geweldige impuls. Iedere zin heeft zijn eigen specifieke uitwerking en roept trillingen en sensaties omhoog in de energiecentra van al jouw hoofdchakra’s.

Ook Moeder Aarde heeft onze hulp nodig om haar eigen chakrastelsel wederom uit te balanceren, te hercoderen en hierdoor maandelijks te Herscheppen. Elk van deze chakrapunten staan in relatie met de chakra’s in jouw energielichaam. Als jij dus onderstaande zinnen van het Nederlandstalige ‘Onze Vader’ hardop uitspreekt, zal er ergens in jouw chakrasysteem een krachtige uitlijning plaats mogen vinden. Deze zullen via jouw heilige Oer bedrading (energiekoorden) resoneren met de chakra’s van Moeder Aarde én LET OP: ook dus met LeMUria, mogelijk ook jouw plek waar je voor het eerst op Moeder Aarde bent geïncarneerd. 

In mijn leven heb ik heb reeds vele chakra-gerelateerde plekken bezocht, gezuiverd, geheractiveerd en uit mogen lijnen, waardoor ik samen met Meester Jezus, zijn geschonken ‘smeekbede’, zoals het ‘Onze Vader’ in kerkelijke kringen ook wel  betiteld wordt, naar een hogere LeMUriaanse trilling heb mogen brengen. Hierdoor is het een nog krachtiger Healingsgebed geworden, welke als volwaardig LeMUriaanse oefening kan worden ingezet.

www.sterrenpoort.com

Geraadpleegde Bronnen:
Heinemann, P. ‘Elke morgen nieuw’
www.theologienet.nl/documenten/Joodse_18gebed.pdf
www.biddeniseenweg.nl/toerusting/uit-de-joodse-traditie/79-joodse-achttiengebed
www.kerkenisrael.nl/vrede-over-israel/voi37-3c.php?sw=1536&sh=732