1e Volle Maan 21 jan opent met de Oer Moeder Mantra ‘GAYATRI’

In de GAYATRI Mantra liggen de krachtige Oer Moeder Trillingsfrequenties besloten van alle Oud LeMUrianen!

Vanuit de reusachtige Uluru Rotsformatie, zal er dit jaar (2019) een onvoorstelbaar grote download – upload & upgrade gaan plaats vinden via de deelnemers die zich aanmelden voor de LeMUriaanse Groeps Afstand Kwan Healingen. Via onze gezamenlijke ‘Pillar of Light’ die telkens volledig afgestemd zal staan op de LeMUria Zonne-Harten Tempel van Kwan Yin, zullen er vele helende Scheppende Klanken & Kleuren door mijn LeMUriaanse Sterrenpoort binnen gehaald mogen worden voor het vergroten van de helende krachten van de Natuurwezens.

Deze zal tegelijk dienen voor het Eer- & Oerherstel van de Oer Moeder LeMUria Stamboom: De Gaia Tree.

De Gaia Tree was ooit de Oer Moeder Stamboom van alle LeMUriaanse stamvolken en oude geslachtslijnen gekoppeld en verweven  werden. Duizenden jaren is de Gaia Tree in leven gehouden door middel van volhardend reciteren en zingen van de ons welbekende GAYA TRI MANTRA.

De nu weer herrijzende Oer Moeder LeMUria Stamboom zal zich voeden met de Wortelklanken vanuit de Parels in het Schelpen Bewustzijn. De vrijkomende Licht, Kleur & Klankritmes, gesteund door de trillingen tijdens het zingen van de GAYATRI MANTRA, maar ook van andere Goddelijke Mantra’s zullen gaan zorgen voor een spektakel onder water!

Visualiseer en zing regelmatig ter ondersteuning van je eigen Healing ontwikkeling, alsook ter ondersteuning van de ontwikkeling van de Gaia Tree, je eigen geliefde krachtige mantra’s uit volle borst! Zie jezelf hierbij staan in de
Moeder LeMUria Kwan Yin Lichtkring.

  • In het midden staat de LeMUriaanse AartsMoeder Kwan Yin Wereld Stamboom ‘Gaia Tri’
  • Van binnenuit deze OerMOederBoom straalt een Regenbooglicht die in jouw fontanel valt
  • Via jouw HARA punt in je maagstreek, straalt zij uit tot in jouw Moeder Aardester chakra (ongeveer 30 cm onder – midden tussen je beide voeten)
  • Uit de Kwan Yin Tempel straalt nu een mozaïek naar jouw hartchakra omhoog via jouw Moeder Aardester punt
  • Hieruit komen BovenTonen vrij, die met elkaar een Zonnig Smaragd Groen Blauwig lied vormen, waarin de nieuwe vrouwelijke Kwan Yin ZonneTonen krachtig als dé HerVormers via de geslachtslijnen van Abraham & David het D.N.A. zullen overschrijven, waardoor LeMUria haar gezonde eigenwaarde en bloemige ideeën zal terug gaan ontvangen

Deze GAYA TRI (Lees: Gaia Tree) Mantra bevat nog steeds de nestelende Zonne coderingen. Dit zijn Oertrillingen die de LeMUrianen reeds zongen als de Zon haar stralen wilde overdragen aan de bronnen en wateren. Op de website: www.yogajournal.com/meditation/chant-to-the-sun vond ik onderstaande informatie:

Geschiedenis en betekenis van de Gayatri Mantra

De Gayatri mantra verscheen voor het eerst in de Rig Veda, een vroege Vedische tekst geschreven tussen 1800 en 1500 BCE. Ook wordt zij genoemd in de Upanishads als een belangrijk ritueel en in de Bhagavad Gita als het gedicht van het goddelijke. Volgens Douglas Brooks, PhD, een professor in religie aan de universiteit van Rochester en een leraar in de Rajanaka-yogatraditie, is de Gayatri de heiligste zin die in de Veda’s wordt geuit. “Het wordt niet ouder, meer heiliger dan dit,” zegt Brooks. “Het is een extatisch poëtisch moment.” De Mantra is een hymne voor Savitur, de Zonnegod. Volgens Brooks vertegenwoordigt de Zon in de Mantra zowel de fysieke zon als het goddelijke in alle dingen.

“De Vedische geest scheidt de fysieke aanwezigheid van de zon niet van zijn spirituele of symbolische betekenis”, zegt hij.

Mantra tekst GAYATRI / GAIA TREE 

Om bhur bhuvaha svaha
Tat savitur varenyam
Bhargo devasya dhimahi
Dhiyo yonah prachodayat


Om healing te ontvangen t.b.v. Moeder Aarde én jezelf?
Leer de tekst uit je hoofd en zing regelmatig mee met de
Gayatri Mantra Meditation, gezongen door Deva Premal 

Wekelijks krijg ik tijdens mijn slaap bezoek van Spirituele Healers uit bijzondere Sterrenstelsels, die ook ten tijde van de aanleg van Moeder Aarde al met mij in contact stonden. Vaak wisselden wij op telepathische basis en via het maken van bewegingen informatie uit. Deze Spirituele Healers staan ook via mijn Uluru Domein in verbinding met verschillende Inheems Oer Zonnevolken. Zij dragen dan op hun geheel eigen wijze waar ik geen weet van mag hebben, de helende en herstellende Zonnefrequenties over aan mijn Licht-Moederschild.

Hierin liggen mogelijk ook jouw helende ZonneTonen in besloten ter openbaring van jouw persoonlijke Levensmissie, waarin de Weg tot Zelfhealing een onderdeel vormt.  Kom jij een of meerdere keren naar de Sterrenpoort toe voor het ondergaan van een echte LeMUriaanse healing via deze inheemse Spirituele Healers? Of wil je dit ondergaan via mijn afstandshealingen? Dat laat ik aan jou over! De oorspronkelijke LeMUriaanse ZonneTonen van de Inheemse Oer Volken leven nog steeds voort in het bewustzijn van hen en zijn verspreid over eerdee continenten. Denk hierbij aan: De Navajo Indianen uit Midden & Noord-Amerika, De Aboriginals uit Australië, De Maori’s uit Nieuw-Zeeland, De Lama’s uit Tibet, De Bosjesmannen uit Zuid-Afrika, De Papoea’s uit Indonesië, De Siberische Nomadische jager stam, De Awá uit het Amazonegebied, De Hopi Apache Indianen uit Noord-Amerika, De Guarani’s uit Brazilië, De Jarawa van de Andamaneilanden in India, De Maya’s Midden-Amerika, De Azteken in Zuid-Amerika.

De Spirituele Healers met hun oude wijsheid, komen ‘s nachts ook met de opwaartse coderingen ten behoeve van diverse kristallen, planten, dieren, insecten en bieden hun kijk op Healing aan. Je begrijpt dat dit allen hele bijzondere Wijze Spirituele Wezens zijn. Zij beschikken over alchemistische vermogens die wij Magisch en Wonderlijk noemen.

De Spirituele Healers komen dus vanuit heel veel verschillende Multi-Dimensionale districten. Ooit leefden ze op Moeder Aarde geheel afgezonderd en hadden alleen de beschikking over schelpen, stenen, planten en dieren (incl. insecten). Hiervan maakten ze extracten, remedies en soort papjes aangelengd met dierenhuidvet of gemalen beenderen. Dit smeerden ze dan uit als een zalf op de huid van hun zieke medebroeder of zuster om demonische, kwaadaardige tegenkrachten uit Lichaam, Ziel & Geest te verjagen. Ook dansen ze om de goodwill van de natuurgoden en brengen ze offers mee die ze in een kring leggen. Soms gaat zo’n ceremonie dagenlang door. Ziekten zijn volgens hen te wijten aan kwade geesten en de invloeden van hun vijanden en diverse occulte groeperingen. Ze gebruikten hiervoor Tovenarij en Toverspreuken. Wie hier mee wil werken dient uiterst respectvol hiermee om te gaan, want anders roep je afgunst over je zelf heen af.

Nu vraag ik jou heel persoonlijk: Geloof jij nog in tegenkrachten als Demonen? Geloof jij nog in Tovenarij? Geloof jij nog in Toverspreuken? Geloof jij nog in wonderbaarlijke genezingen van je eigen holistische lichaam?
Is jouw antwoord hier volmondig NEE op, dan kan ik je verder niet van dienst zijn.
Is jouw antwoord op mijn vraag JA? Dan hoop ik dat je bereid bent om mijn krachtige helende gecodeerde woorden in dit blog via helende affirmaties, songs, mantra’s en gebedsteksten op dit blog regelmatig te gebruiken, vol mededogen, respectvol en met de allerhoogste intentie jezelf lief te hebben, jezelf te willen helen, d.m.v. onvoorwaardelijke liefde voor al wat leeft.

Voorop staat in de Sterrenpoort:

Mogen alle wezens gelukkig, tevreden en voldaan zijn
Mogen alle wezens geheeld, gezond en wel zijn
Mag ieder hebben wat hij wenselijk vindt en nodig acht
Mogen allen beschermd zijn tegen gevaar
Mogen allen vrij zijn van angst en tegenkrachten
Mogen allen Ontwaakt, Verlost en Volledig Vrij zijn
Mogen allen weer Lachen uit Volle Borst
Mag er vrede zijn in deze wereld en in alle Universa!

ER WARE LICHT – ER WARE KLANK – ER WARE KLEUR

 www.sterrenpoort.com