21 & 30 dec 2018 LeMUriaanse Wederkomst van LeMUria in Steenbok

 

Op 21 dec 2018 zal de winter zich openbaren op het noordelijk halfrond. Het wordt enerzijds een tijd van verstilling, anderzijds een tijd van loskomen om ons voor te bereiden op een nieuw jaar van meer balans, verdere uitlijning en hereniging met onze Gouden MA kracht van LeMUria. Weet dat MU, staat voor Moederliefde, de MA-kracht die we zoveel eeuwen hebben gemist!

2019 zal de boeken in gaan als een jaar waarin deze MA-kracht van LeMUria herboren zal worden via ons, waardoor het zich door al het leven heen gaat manifesteren op Moeder Aarde. Een vrolijker jaar, met langzaam aan wat meer vrouwelijke vriendelijkheid, waardoor de  er vredelievender naar oplossingen gezocht zal worden. Een jaar met hopelijk minder geweld door de instroom van het warme gouden Bronlicht van LeMUria, waardoor we ook op persoonlijk niveau meer warmte en tevredenheid zullen ervaren. Meer verdieping en opbloei van onze gouden talenten, die we daarom meer vorm kunnen geven! Vaak zelfs belangeloos aan zullen gaan bieden als we reeds voldoende inkomsten zelf hebben gegenereerd!

Allen die zich opgeven om deel  te nemen aan mijn laatste twee ‘LeMUriaanse Groeps Afstands Kwantum Healingen‘ van 2018 op 21 & 30 december van 20-21 uur,  zullen via mijn Sterrenpoort kanaal, de Verlichtende 12e MAYA Toonfrequenties  ontvangen op 21 dec, waarna we met elkaar op 30 december 2018 voorop zullen gaan, om als eerste groep LeMUriaanse Lichtwerkers op Moeder Aarde, een nieuw Tijdperk binnen te stromen, gesteund vanuit het OerMOeder Uluru Rock Domein, waar het allereerste leven op Moeder Aarde via het Schelp-Bewustzijn, LeMUria activeerde!

Op 30 december zal de 13MAYA Toon, dé OerMoederfrquentie inluiden, het gebundelde en lang gekoesterde resultaat zijn van de vorige 12 Resonantie patronenen en Tonen, die telkens door onze Lichtgroep is ontvangen. Dit zal de laatste Toon zijn van een Bezielend helend LeMUria lied welke tijdens de 13e Groeps AfstandsHealing, via het Hoger Bewustzijn aangetrokken zal worden, en via het pranakanaal van de deelnemers, het hart van Moeder Aarde zal bereiken. Een lied dat Moeder Aarde tot verrukking zal brengen, waarna een uitstroom uit het Versteend Hout Domein onder de Uluru Rock, rondom en door de Marydianen (Vrouwelijke Drakenleylijnen) van Moeder Aarde op gang zal worden gebracht

                 Mijn LeMUriaanse OerMoeder Skull  LEMURIA

 

VISUALISATIE oefening

Visualiseer met mij mee: Zie mijn Oer Moederskull LeMUria (foto boven) afdalen in de Goddelijke Moeder Kwan Yin ‘Tempel van de Hemel’ in Beijing op Moeder Aarde. Hier staat een ronde Tafel, waar alle deelnemers aan mijn Groeps Afstands Healingen altijd uitgenodigd worden.

                                       @mariavandergeest

We zullen als LeMUriaanse Lichtgroep, een 4e in Kosmische trilling verhoogde YANG straal opvangen, die via ons LeMUriaanse bewustzijn zal indalen om de stabiliteit van de Centrale ronde YIN tafel in de Tempel van Kwan Yin te verhogen ten behoeve van de mensheid en de natuurwezens. Visualiseer hier nu al gerust een Wit-Gouden-Roze Hart in de tafel.

De eerste drie Yang steunpilaren zijn namelijk al op 21 maart, 21 juni en 21 september ingestraald en boden steeds meer stabiliteit, maar wie hier nog niet helemaal gerust op was, bezorgde het de laatste maanden letterlijk nog een portie extra krachtige opschoningen, waardoor er veel emoties loskwamen en vrijelijk het luchtruim in geblazen werden. ‘Moeder Aarde kuchte, hikte, zwikte een paar keer stevig om te voorkomen dat de terugkeer van LeMUria door onstabiliteit geen doorgang zou kunnen gaan vinden’.

 Oké, laat dit beeld nu maar weer los en kom terug in desillusies van onze alledaagse werkelijkheid. 

    www.123horoscoop.nl/steenbok
                met voorspelling 2019

Het is per slot van rekening een Illusionair leven waarin wij ons wanen. Illusie wil zoveel zeggen als: je wanen in minder goede omstandigheden dan het in (kosmische) werkelijkheid is.
We leven in een Tijdelijke Tussenin Dimensie, die speciaal in het leven is geroepen om te voorkomen dat Moeder Aarde zou vergaan doordat onze wereld, waar we allen verantwoordelijkheid voor dragen, volledig uit evenwicht was geraakt. Het Patriarchale bewind openbaarde zich overal ter wereld. Yin Yang kreeg het stevig te verduren, waardoor Yin zich uiteindelijk terug moest trekken om erger te voorkomen.

Nu staat Moeder LeMUria klaar om weer haar intrede te doen, om ons samen met de verhoogde gebundelde Yangkracht te ondersteunen. Waar namelijk weer oprechte vaderliefde is,  zal ook de Moederliefde recht vanuit het HART ondersteund worden. Het 13e MayaToonjaar, dat loopt van 26 juli 2018 – 24 juli 2019, zal hieraan een grote bijdrage leveren.

Vraag jouw Ziel om je te helpen herinneren wat er ooit was! Jou bij te staan bij de ontmanteling van ziekmakende kwelgeesten en het zien van desillusie, de zogenaamde Beren op je Pad!
Vertrouw op je Hogere Zelf!
Alleen dan zal je uit deze illusionaire 3D Tussenin wereld ontwaken. Schroom niet om hierbij mijn hulp en dat van de Moedergodinnen in te roepen.  Ik weet dat het niet altijd zo snel gebeurd als je zelf zou willen, maar wij mogen geen stappen overslaan in onze Ontwikkeling tot Bewust Zijn.  Dan zou het bestaan van Moeder Aarde weer in gevaar komen! Neem dat van mij aan!

                                                  @mariavandergeest


Sterrenbeeld Steenbok in  Zodiac teken Schaap

Volgens de Tszolkinkalender van de Maya’s leven we momenteel in het jaar van de Rode Drakin – zij staat voor de Innerlijke Moeder van geboorte, onszelf doen rijpen en koesteren door er te ZIJN!

Niets mooier dan ons in dit 13e afrondende Mayajaar van de lange cyclus, te laten koesteren door de Rode Drakin om een sprong te mogen maken naar hoger bewustzijn, waar onze oerherinneringen opgeslagen liggen. Zoals ik al eerder de vraag stelde:Weet jij je nog te herinneren waar je stond in het jaar 2005/2006?

Zo zal je ook nu op nieuw in een hogere trillingsfrequentie gebracht moeten worden, als jij als Moeder (dit geldt ook voor mannen) de naar Liefde hunkerende Roep van jouw Innerlijke Kind wil verstaan. Tijdens de Kerstdagen zal de klank van ieders LeMUriaanse Christina Kindje, vanuit de diepte van de Uluru Rock Domeinen, klinken. Volg je eigen innerlijke liefdeskompas dat van Hart tot Hart zal resoneren tussen het hart van Moeder Aarde –  jouw hart – en het Hunab K’u Hart van de Kosmos. Hierin ligt het LeMUria geheim verscholen van jouw MoederMaanlichaam. Zij navigeert je naar jouw ‘Hartdisc’- kristal waar jouw eigen ZielenBlauwdruk & -Toonfrequenties sinds de Oer-EI sprong in heilige bewaring is gehouden.

Meridiaan die in de Steenbok periode naar voren zal treden

MILT meridiaan: werkt het sterkst tussen 9-11 uur
MILT meridiaan: is op haar zwakst tussen 21-23 uur
Haar stromende lichtstroom staat voor:
Erkenning, optimisme, medelijden en vertrouwen.
Haar geblokkeerde lichtstroom staat voor klachten als: maag, darmontstekingen, winderigheid, eczeem en allergieën, stoornissen vd water- en bloedhuishouding, aambeien, bedplassen, overgangsklachten, maar ook voor angst voor de toekomst, afunt, afwijzing, verbetenheid etc.

Wil je een goed functionerende Milt meridiaan hebben, werk dan dagelijks met het Moederlicht. Doorstraal al je poriën, cellen en waterkanalen, maar ook de boezems van je hart, met Kosmisch Blauw Licht.

De Steenbok periode is extra nadrukkelijk verbonden met het Flower of Life Krachtsymbool. Visualiseer haar voor je gaat slapen en ze zal je hele lichaam van Top tot Teen ontmantelen van tegenkrachten en verbindingen die in de loop van de dag, door contacten via gesprekken, ontmoetingen of het vele denkwerk, hebt gecreëerd.

 

De volgende KRISTALLEN & NATUURWEZENS zulen weer in de trilling van LeMUria komen en ons gaan ondersteunen

In deze laatste periode van het jaar kunnen we het beste een Herkimer bij ons dragen. Zij is een zeer subtiel Wezen die je helpt jezelf te ondersteunen en te belichten.

Als hulp bij de instraling van de 13e straal vanaf 30 dec 2018 zal het Andara Obsidiaan, Diamant en het Regenboog (titanium) kwarts ons bewustzijn mogen helpen verruimen. Het zijn bij uitstek LeMUriaanse kristallen die de kloof tussen Hemel en Moeder Aarde helpen versmelten!

Daarnaast zijn de helende frequenties van de Es, Fuchsia en Havik krachtige natuurwezens die ons afhouden van onmatigheid. Geen overbodige luxe toch om deze goddelijke LeMUriaanse Wezens in deze copieuze maand uit te nodigen ons doeltreffend te omringen.

De Godin van LeMUria die in deze Steenbok periode naar voren treden zijn:

De vertegenwoordigers van het Maanlicht! Zij laten zich graag vertegenwoordigen door Maria Magdalena & Moeder LeMuria & Moeder Hathor

@mariavandergeest

 

Mijn taak zit er nog bij lange na niet op. Nog vele jaren zal ik door Anti LeMUrianen in hart en nieren, nog steeds niet begrepen willen worden. Zij scheiden de twee werelden van voor en na Atlantis!
Ik zal hun werk op Afstand omringen met Liefde, want alleen met Liefde kunnen we de tweedracht die is ontstaan, weer helen!

Dit werk doe ik, afgestemd op mijn Moederziel LeMUria, in feite samen met de vele cliënten die naar mijn Sterrenpoort worden toe geleid, om de hun ziel meedragende sterrengeheimen, in ontvangst te nemen, te ontcijferen & om te coderen naar nieuwe LeMUriaanse Zielenwaardes, zodat we ons aller Kosmisch Doel bereiken: De LeMUria Oer Godinnenpoort van de heilige Kristal Stad Shamballa met al haar MA-Tempels en haar12 Sterrendomeinen, ergens liggend in de bevroren watermassa’s van LeMUria.

OPDRACHT 2019

Mijn nieuwe opdracht ligt reeds klaar voor 2019.
Ik zal de MA-KRACHT op verschillende plaatsen op Moeder Aarde verder mogen helpen Herstellen en Activeren.
Dit zal ik wederom op eendrachtige wijze onder leiding van mijn Spirituele begeleiders & de Moeder Hathors vorm mogen geven via LeMUriaanse Groeps Afstand Kwantum Healingen.
Om het rustiger aan te doen worden er in 2019 vijf gepland :
21 maart – 21 juni – 21 september – 21 + 30 december.

 www.sterrenpoort.com

 

 

]]>