TOON 13 – afrondend jaar in MAYA cyclus

We zijn de 1e LeMUria Poort van 11-11-11 gepasseerd op 11 nov die in het teken stond van de Schorpioen. Op 29 nov hebben we wederom deze 11-11-11 Poort verder mogen passeren, maar nu in het teken van de Boogschutter!

Mijn Hathor skull: ‘Oermoeder LeMUria’

Ter ondersteuning
Momenteel leven we in het Rode Kosmische Maya Maanjaar van 26 juli 2018 – 24 juli 2019.
Dit is het laatste afrondende 13e Toonjaar van een reeks die op 26 juli 2006 van start ging.
Kan jij je nog herinneren waar je in 2006 stond in het leven?

  • Was je al afgestemd op Moeder Aarde, de kristallen en de Moederliefde?
  • Had je al gehoord van de ondergang van LeMUria en Atlantis?
  • Wist je al dat je niet zo maar op Moeder Aarde rondliep?
  • Wist je al dat de kleurenstralen in contact stonden met de planeten, chakra’s, klanken, sterrenstelsels etc.?
  • Zo ook dat kristallen en (half)-edelstenen over helende krachten beschikken?
  • Dat je uiteindelijk zelf je ouders, broers, zussen, geboorteplek en – tijd uit had gekozen?

Menige cliënt en lezer zijn door LeMUria & de Hathors op dit Blog bewuster gemaakt, maar ook voor hen geldt dat zij sinds 2006 een magische sprong voorwaarts hebben gemaakt.
Nu we in het 13e Toonjaar: de ‘Rode magnetische Maan’ zijn aanbeland, staan we onder enorme (positieve) druk.
Het Thema is namelijk doorlopend:
Reiniging van al onze emotie-velden die nog ergens verbonden zijn met LeMUria!
Ons gevoel wordt hier vandaan getriggerd en soms ook op de proef gesteld.
Angsten en diepgewortelde minderwaardigheidsgevoelens werden/worden aangepakt om zo ons diepe gewortelde leed eruit te filteren. Eindelijk kunnen de oude voorouderlijke lijnen nu helemaal uit ons D.N.A. verwijderd worden.
We hebben namelijk ruim 12 Maya jaren lang, door de alsmaar binnenstromende verhogende frequenties, ervaren wat uitersten met ons deden. We leerden beter in te voelen, zuiverden blokkades en openden stapje voor stapje onze meridianen via onze hogere chakra’s, waarin ons eigen Gouden LeMUria hart hunkert om weer gevoed te worden met de LeMUriaanse BovenTonen !

Dit laatste maanjaar 26 juli 2018 – 24 juli 2019 voedt MoederMaan ons voortdurend via het YIN element water en het YANG vuur op een hoger level te brengen. Door deze krachten in te zetten om dichter bij ons zelf te blijven, onszelf te omarmen, te verwarmen met de Liefde van Moeder Hathor energieën onder leiding van StarGazer Moeder LeMUria. Kort gezegd: het kosmische mannelijke moet zich weer in dienst stellen van het kosmische vrouwelijke.

MoederMaan vraagt je jouw Innerlijke Kind dagelijks te raadplegen:

  1. Vraag aan je innerlijke Kind: Hoe voel jij je nu?
  2. Wat zijn je gevoelens die omhoog komen?
  3. Wat doet dit met je?
  4. Waar in jouw lichaam neem je deze waar?
  5. En tot slot sluit je de vragensessie dagelijks af met: Lief Innerlijk Kind, wat kan ik voor je doen om jou opnieuw met Kerstmis opnieuw in mij geboren te laten worden?

Zo kan een plotseling gevoel van zenuwen, terwijl je niet weet waarom, zo maar ten grondslag liggen aan een D.N.A. streng, die jou nog nog in de greep houdt met een oude angst van je LeMUriaanse familie of van een overlevingsmechanisme van een oer inheems volk waaraan jij via je voorouderlijke lijnen nog verbonden bent. 
Schroom dan niet om ‘n keer bij mij langs te komen voor een behandeling in de Sterrenpoort, om dit te laten afkoppelen.

Gevoelens van onze voorouders waren nog gericht op overleven, terwijl we nu meer de kwaliteit van het leven willen ervaren. En dat is wat er nu mag plaatsvinden in ons allemaal, nu we samen door de Sterren & Kristal Poorten van LeMUria weer wakker mogen worden in een wereld van MORGEN, om ongehinderd op 26 juli 2019 de  nieuwe 13 jarige cyclus in te stromen, die in teken zal staan van de ‘Witte Tovenaar’. Zij staat voor het vrouwelijke principe – de terugkeer van OerMoeder LeMUria – een cyclus waarin we ons eindelijk weer meer door onze innerlijke Kompas zullen gaan laten lijden. De ‘Witte OerMoeder Tovenaar’ zal vanuit LeMUria op Moeder Aarde opereren met haar klank en klokkenspel. Je Hogere Zelf leert weer te resoneren met het hart van Moeder Aarde, jouw Ziel vanuit Hunab K’u dat in het hart van de Kosmos opereert.

De 13e Maya Toon van dit 13e Mayajaar is de
Toonfrequentie van Thuiskomen
en klinkt als ULURU – OELOEROE

Thuiskomen in LeMUria ons aller Moederland.
MU betekent immers Moeder – Moeder Aarde – ons aller Moeder LeMUria / Maria / Moeder Kwan Yin / Isis / Tara / Zwarte Madonna / etc.

OP 30 december zal ik deze 13e LeMUria frequentie via de LichtKring van Deelnemers aan de GroepsAfstandsHealing inklinken in Moeder Aarde

Wie deelneemt zal dus ook de 13e toon ontvangen waardoor haar LeMUria Uluru codes gekraakt zullen worden door mijn gebundelde kracht van:
De goddelijke stroom uit Hanub K’u, Moeder Aarde én jouw Ziel.

Laat Moeder LeMUria haar Spiraliserende Regenboog Tonen dus maar over Moeder Aarde Uit-Stralen!

Ben je geïnteresseerd in alle 13 LeMUriaanse stralen?
Klik dan
HIER
www.sterrenpoort.com

]]>