Kosmische Klank Healing rechtstreeks uit de MoederBron van LeMUria

Vanaf heden plaats ik in naam van Moeder Aarde & Moeder Godin LeMUria-Maria, op deze pagina mijn laatste Youtube opname met Kosmische Klank, Kristal & Hathor Healing, welke  rechtstreeks resoneren vanuit de MoederBron van LeMuria. Deze eerste serie heet: ‘Op Weg naar Genezing’. Er zullen af en toe ook totaal andere onderwerpen geplaatst worden.

Ik ben vanaf het eerste uur dat Moeder Aarde ontstond door middel van Klanken, Trillingen en Geluidsfrequenties, aanwezig geweest om haar bij te staan tijdens het Scheppingsproces. Van deze aangeboren helende talenten mag ik, nu LeMUria weer herboren wordt en boven gaat komen, weer  gebruik maken. Dit doe ik met een heel en open hart samen met de LeMUriaanse Kristal & Heel Meesters van Licht & Liefde. Ik hoop hiermee mijn steentje bij te kunnen dragen aan het welzijn van Kristal, Plant, Dier en ieder Mens!

Zoek of wens jij energetische hulp vanuit de MoederBron? Bijvoorbeeld tijdens een (ernstige) ziekte, depressie, burn-out of  om beter afgestemd te raken op je ZIEL en Hoger Zelf of om eens heerlijk wat extra Licht uit de Moederbron van LeMUria te ontvangen? Luister dan voortaan naar de helende klanken en tonen van mijn stem en probeer zo diep mogelijk in ruste te gaan, je te concentreren op de visualisatie en vibraties die mijn stem en de jouw omringende Spirits op gang zullen brengen, o.a. in al jouw meridianen. Heb of wens je meer hulp te ontvangen? Kijk dan eens op mijn website www.sterrenpoort.com en maak een afspraak voor een privé Afstandshealing of kom eens in mijn praktijk in mijn KristalHealing kamer liggen in Oegstgeest Z.H.

Wil je mijn volgende Youtube Healingen niet gaan missen? Overweeg dan om Volger te worden van dit blog of door je (gratis) te abonneren op de STERRENPOORT via Youtube.

Mijn STERRENPOORT staat voor
LeMUriaanse Klank, Kristal & Hathor Healing.

 

2 gedachten over “Kosmische Klank Healing rechtstreeks uit de MoederBron van LeMUria”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s