21 februari – 21 maart 2018 LeMUriaanse Shift in VISSEN

Vanaf 21-2-2018  staat de grote LeMUriaanse wederkomst in het dierenriemteken Vissen. We stromen op Moeder Aarde voor het eerst op LeMUriaanse wijze het dierenriemteken Vissen binnen, een teken dat veel overeenkomstige eigenschappen heeft met het Chinese Zodiak krachtdier van de ‘Hond’.

Dit werd in de Tijd van MU = LeMUria, altijd al waargenomen als ‘n uitmuntende en krachtige zonne-maan constellatie aan de sterrenhemel, met name in het jaar van de ‘Hond’! Sinds 16 februari zijn we, voor wat de Chinezen het Nieuwjaar inluidt, in het jaar van Hond terecht gekomen.

Meerdere keren is het jaar van de Hond in de geschiedenis van Moeder Aarde, hét teken geweest waarin er magnifieke verschuivingen plaatsvonden, omdat de kracht van de LeMUria Moeder-Maan dan dieper en meer zuiverend, op magische wijze in wist te werken op alle verschillende aspecten van het leven op Moeder Aarde. Zo ook op de vibratie van de verschillende kristallijnen rotsformaties in de binnenaarde van MU.
Het is daarom van belang om telkens op de hoogte te worden gehouden, welk dierenriem of Zodiak teken regerend is in combinatie met andere dimensies. Je bent dan beter in staat om de veranderingen en mogelijke invloeden, die zich rond dit teken voordoen via jouw Aardse fysieke lichaam, in te schatten.

 
Tongariro NZ                                                      Waterdraakje

In het Vissenteken zal het grote Water Aardeportaal, gelegen rondom Mount Cook in Tongariro in Nieuw-Zeeland, de Hoofd Water MoederPoort zijn. Gedurende de Vissenmaand, met als hoogtepunt de Volle Maan op 2 maart, zal deze MoederPoort een hoofdrol vervullen en optimaal open staan om zich nog krachtiger te gaan herverbinden met de Oer LeMUria Water Draken.


Moedergodin Damara 
(Doreen Virtue Godinnen Orakelkaarten)

In de Vissenmaand zal LeMUria MoederGodin DAMARA een hoofdrol vervullen.
Zij zal extra zorg dragen voor het behoud van de zielskracht van onze kinderen. Ze zal zich extra richten op die kinderen die als Sterrenlicht een belangrijke rol momenteel vervullen en volwassenen die hier een rol op Moeder Aarde bij vervullen.  

Doreen Virtue schrijft de volgende Boodschap van Damara in haar Godinnen Orakelkaarten: Iemand kan tegelijkertijd aardig zijn en toch een slechte beschermer. Mijn waakzaam oog voor het bewaren van de harmonie in huisgezinnen is gebaseerd op mijn verlangen, dat kinderen hun jeugdige eerbied en hun verwondering kunnen blijven behouden. Hoe kunnen we anders verwachten dat zij elfen en engelen kunnen zien, en met hen communiceren? Hoe kunnen wij er anders voor zorgen dat de kinderen zo weldadig kunnen blijven lachen? Werk samen met mij aan het begeleiden van kinderen en je zult zien dat je eigen verbeeldingskracht wordt geprikkeld door deze jonge mensen, die je telkens weer verbaasd doen staan. Je eigen enthousiasme en jeugdige geest zal bij de kinderen hun respect en hun aandacht wekken. IK ZAL JE IN CONTACT BRENGEN MET JONGE MENSEN DIE PROFIJT KUNNEN HEBBEN VAN JOUW HULP EN KWALITEITEN.

In de Vissenmaand zal het plantenbewustzijn van de Meidoorn ons op de Weg van de Vreugde brengen. De Meidoorn staat voor LIEFDE!
Haar kracht zal onder ons leven en een diepgeworteld gevoel geven van intense vreugde, plezier en opmerkzaamheid tegenover onze geliefden. Zij was al in de basis gevormd ten Tijde van MU via de kwaliteit van het Andara Obsidiaan en de LeMUriaanse OHM klank. Door regelmatig 3x OHM te klinken zal zij dieper opwaarts komen door je voeten en enkels, waarna je benen telkens een zekerder verankering zullen ondergaan.

In de Vissenmaand krijg je het alsmaar gelukbrengende Klavertje vier aan je linkerzijde. Zij is van hemelse afkomst en ze strooit met haar kleine intieme blaadjes, de sonar-tonatie van de wilde spreeuwen in het rondte, schreeuwt ze luid! Zij is een LeUriaanse wonderdoener op het gebied van laten stromen, doorgangen ontmantelen en diepe onherbergzame dalen en heuvels te nemen in een mensenleven. Dit lieve kleine herderinnetje onder de bloempjes is een echte vrolijke gangmaakster. Lief en liederlijk kan ze soms ook de hoogste tonen in je oren fluiten. Niet al teveel van aantrekken, maar wel uitkijken dat je dan niet de verkeerde beslissing neemt!

In de Vissenmaand  komt als eerste vanuit de LeMUriaanse Healing  Tempels, het insectenbewustzijn van  de Moeder Bijen in werking.
In de Tijd van LeMUria werd het bijenvolk namelijk al als de meest heilige insectensoort beschouwd. Vanuit de Moeder Bijen Tempel worden we nu voortdurend geholpen om meer Harmonie & Balans  te creëren in ons leven.  Iedere Bij vervult hier’bij’ een eigen specifieke Moeder functie. Met haar LeMUriaanse geboorterecht kan zij immers nieuw leven baren op Moeder Aarde. Dit kan ze doordat ze als Koningin MoederBij,  als insect haar Koninklijke leeuwendeel vol vuur en passie aan ons over weet te brengen .

 
Boven: paardenbloem – wilde cichorei – lavendel
Beneden: Mariadistel

In de Vissenmaand zal via de Dunne darm Meridiaan deze ontplooiing bekrachtigd worden en dus extra Healing ontvangen. Het is het orgaan van het herkennen van gelijkheid in veelvoud.
Orgaantijd van de Dunne darm ligt dagelijks tussen: krachtigst van 13 – 15 uur, zwakst 1 -3 uur.

Haar taak is te herkennen welk voedsel wèl door mag gaan om opgenomen te worden als voedsel en wèlk voedsel meteen afgevoerd moet worden naar het Dikke darmkanaal. Een heel leger witte bloedlichaampjes is hiervoor aanwezig in de Dunne darm. Zij zorgen dat telkens in de Dunne darm, in een split second, besluiten genomen kunnen worden. In LeMUria was dit enorm belangrijk, anders waren er verkeerde afslagen en ingangen gecreëerd tijdens de aanleg van LeMUria. Het was telkens JA of NEE, want 2 afslagen tegelijk kon verwarring stichten. Deze maand zullen diegene die moeilijk nee kunnen zeggen, terwijl ze eigenlijk diep vanuit hun hart JA horen te zeggen, extra aangetrild en hierop aangeraakt worden. Dit kan even wat extra Lever, Galblaas én met name Dunne Darm problemen op gaan leveren bij deze onterechte NEE-zeggers!

Paardenbloem, Maria Distel, Wilde Cichorei en Lavendel (de bloem van de ziel) kunnen hierbij goed van pas komen! Kijk naar bovenstaande plaatjes om je door het bewustzijn van hen te laten omhullen en bijstaan.
Planeet in de Vissenmaand is onze eigen MOEDER AARDE met al haar liefdevolle LeMUriaanse Moederkracht. In wezen zijn we dus allemaal extra afgestemd deze maand, omdat we één met haar zijn. Ze is de Moeder van alle levende wezens!

Amethist  – Aquamarijn
Moederkristallen van de Vissenmaand die door de Ancient Moederskull LeMUria verhoogd geactiveerd en aangetrild gaan worden, zijn nu in 2018 naast het Andara Obsidiaan bewustzijn: de Aquamarijn- en Amethistbewustzijnsvelden.
Hierover heb ik inmiddels een uitgebreider bericht op dit Blog geplaatst.

Het Element welke bij met name LeMUriaanse Vissenmensen een flinke hoofdrol speelt is WATER
–   Voelen zich nog al eens ondergewaardeerd
–   Kunnen zich wat afhankelijker opstellen dan de andere elementen
–   Groot inlevingsvermogen
–  en hebben doorgaans een intensief leven

Iedere maand vindt er op Volle Maan tussen 20-21 uur vanuit mijn LeMUriaanse Sterrenpoort een Groeps Afstands Kwantum Healing plaats, waaraan ook jij mee kan doen. Geef je a.u.b. wel op tijd op, want zodra je op mijn lijst staat word je energetisch betrokken bij de voorbereiding en er extra over je balans gewaakt!
www.sterrenpoort.com