Hathor Mantra Tips tbv van Healing & Ceremonie

Zoals jullie op de startpagina van mijn blog kunnen lezen, word ik op gezette tijden door de Grootmoeder Hathorgodinnen geleid naar geschikte muziekfragmenten ten behoeve van mijn Kristal (Aarde) Healing & Ceremonie samenkomsten of ter inspiratie van mijn werk.

Het is meestal heel krachtige liederen, muziek of teksten. Zo maak ik vaak gebruik van hele heldere stemmige muziek, dan weer van meezing nummers, instrumentale muziek of voorgelezen gebeden om onze trillingsfrequentie door te verhogen, alsook mantra’s, meditaties, meditatieve muziek en voordrachten of lezingen ter inspiratie zitten in mijn repertoire.

Van ieder heb ik inmiddels afspeellijsten samengesteld door gebruik te maken van verschillende media soorten als Spotify, YouTube en ITunes. Deze afspeellijsten wil ik graag met jullie gaan delen, zodat je ze kan gebruiken bij het samenstellen van je eigen afspeellijsten, eventueel voor bijeenkomsten.  Daar YouTube momenteel via pc, IPad en mobiel goed te bekijken is, heb ik eerst voor YouTube gekozen om een afspeellijst als try out te plaatsen.

Wil je de titels van mijn afspeellijst bekijken? Klik dan in linker bovenhoek op de 3 horizotale streepjes en scroll aan rechterkant naar beneden.

Hathor Mantra Tips voor Healing & Ceremonie

www.sterrenpoort.com

Een gedachte over “Hathor Mantra Tips tbv van Healing & Ceremonie”

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.