Visualisatie & Affirmatie oefening ‘Ik kies voor Licht’

Tijdens Volle Manen en Poortdagen, mogen we heel veel nieuwe maanenergie ontvangen. Deze frequenties willen zich zo spoedig mogelijk integreren op alle niveaus van ons bestaan. Waar het Licht in ons nog niet voluit kan schijnen, wordt de donkerte  omhoog en losgetrild.

We kunnen hierdoor plots best heel emotioneel reageren, snel licht geraakt zijn, fysieke klachten krijgen en ons flink moe voelen. Dit kan zomaar vanuit het niets onrustgevoelens geven! Let op dat je hier dan positief mee omgaat. Er komt mogelijk iets omhoog uit een ver verleden, wat los komt uit je genen en structureel verwijdert moet worden.

Oude emoties die nog niet losgelaten zijn zorgen dan voor disbalans, belemmeren jouw scheppingskracht en zorgen er voor dat je vast kan blijven zitten in de illusie van angst . Dit ondermijnt meestal behoorlijk het zelfvertrouwen en kan zelfs een aanslag zijn op ons gevoel van eigenwaarde.

Dit zijn bij veel mensen dé ‘opstart’  naar een nieuwe hogere manier van waarnemen, ervaren en voelen op weg naar een nieuwe toekomst. Het is nu belangrijk de sprong te wagen en je angsten te doorleven en los te durven laten en er niet voor op de vlucht te gaan.

Omarm jouw angst met Liefde en zie het slechts als barensweeën die na de geboorte van het kind overgaan.
Hier is absoluut niets mis mee! Het is weer een nieuwe periode die ons allen juist optilt en magischer maakt. ACCEPTEER HET ENKEL!

TIP

Laat je regelmatig omhullen met Zonneschijn van zowel de Zon als de Maankracht die krachtig op ons in zullen blijven werken. Ze helpen in zekere zin ons ware zelf terug te vinden en haar te gaan ontplooien. Dit kan alleen succesvol verlopen als we onszelf eerst volledig bevrijd hebben van wat ons niet meer diende.

We verlangen allemaal naar de energie van Thuis. Hier krijg je toegang toe door een diepe verbinding met je ziel aan te gaan. Heimwee naar die engelen sferen van Licht is een gebrek aan verbinding met jezelf, diepere connectie met jouw kern, je ziel!
Jij bent immers Licht, Jij bent immers pure Liefde. In de herinnering aan dit Licht dat jij bent, vind je acceptatie zoals je bent, een nieuw zelfvertrouwen. Rijk gevuld met goud van de Zon, roze van Venus, Zilver van de Maan. Zodra je thuiskomt in jezelf voel je je bevrijd van aardse onrust en kom je thuis, opgenomen in de Grote Familie van Sterrenlicht.

bronlicht

Visualisaties en Affirmaties kunnen ons hierbij van dienst zijn

Visualiseer bijvoorbeeld regelmatig dat je staat onder een warme gouden douche:

  • Doorspoel je hele lichaam van bovenaf met een gouden waterstraal. Van Kruintop tot en met je Tenen en zeg dat alle narigheid, alle zwarte aan jou vast gekleefde energie uit je dient weg te stromen…. het douche of badputje in.
  • Neem daarna vanuit Moeder Aarde via je beide voeten een mooie zonnige goudgele Lichtstroom vanuit LeMUria Bon weer omhoog en vul je hele lichaam hier goudgeel mee op van Teen tot Kruintop.

Je vormt hiermee tegelijk een Gouden Regenbrug tussen de ZonBron en de Baarmoeder van Moeder Aarde, gelegen in het centrum van de aardbol. Moeder Aarde ontvangt jouw mistroostige energie én gouden licht, want met het gouden licht ontmantelt en  transformeert ze alles weer tot ware Liefde.

Deze biedt jou als je haar goudgele lichtenergie weer in je opneemt van Teen tot en met Kruin, een nieuw gevoel, een krachtiger onderlichaam, een nieuw onderkomen voor een stralender toekomst! Laat het gouden licht & Moeder Aarde jou dus helpen, want zij legt contact met jouw ziel vanuit LeMUria.

Onderstaande Affirmatie ontving ik van Moeder Hathor ten behoeve van een Lemuriaanse Kristal & Hathor Healing samenkomst op een Volle Maan bijeenkomst in mijn Sterrenpoort en zal het beste op al jouw lagen inwerken als je de regels regelmatig uitspreekt.
De energie is er speciaal op gericht je te ondersteunen  in deze aanhoudende pittige transformatie tijden op Moeder Aarde.

Ik bied ze jou aan van Hart tot Hart!

AFFIRMATIES

Ik verbind me met mijn Hogere Zelf

Met mijn Zon- en Maankracht in balans

Zij brengen mij onvoorwaardelijke liefde

Zij brengen mij tot eenheid met het AL

Ik ben Licht, Ik ben Liefde en Liefde is wat ik BEN

In Eenheid met LeMUria en het Allerhoogste

Mijn onvolkomenheden laat ik NU los

En draag ze over aan LeMUria & de Hathors

Want ik Ben Liefde

Ik Ben God & Godin in één hoedanigheid

Ik ben Yin & Yang

Ik ben Alpha & Omega

Ik ben het geheel en het alles

Ik kies Nu alleen nog voor Licht

Ik kies voor Groei en Bloei

Ik kies voor vreugde, wat er ook gebeurt

Ik Ben die ik Ben

Maria van der Geest
ww.sterrenpoort.com