Reinig je eigen Kristallen met een 4 Elementen reinigingsritueel

Een 4 Aartsengelen Runenset, door de Hathors geïnitieerd vanuit een LeMUriaanse Moeder Tempel, zijn 4 prachtige instrumenten in een rituele reinigingsceremonie op een 4 Elementen tafel.

Leer je eigen Kristallen te Reinigen en te Openen

4-aartsengelen-runenset

Eerst de betekenis van de 4 Aartsengelen runen teken symbolen:
GABRIËL – WESTEN – ELEMENT WATER (links boven op ill.)
MICHAËL – ZUIDEN – ELEMENT VUUR (links onder op ill.)
RAPHAËL – OOSTEN – ELEMENT LUCHT (rechts boven ill.)
URIËL – NOORDEN – ELEMENT AARDE (rechts onder ill.)

Een 4 Elementen tafel is ook wel een Krachtplek voor het doen van een ritueel voor het reinigen en opladen van pas gekochte eigen kristallen of stenen ergens in winkels/markt/groothandel. In feite is het belangrijk om alles te reinigen wat je aanschaft, maar vooral kristallen en stenen, want zij hebben een geheugen, een bewustzijnsveld, waar dus heel goed nog oude en/of negatieve energie in opgeslagen kan liggen vanuit de mijnschacht, de vindplek, de winkel of vorige eigenaar.

Wat je echter in mijn Sterrenpoort Kristalshop koopt is gereinigd, geopende én wordt geïnitieerd om meteen voor jou aan de slag te gaan!

Nodig voor een 4 Elementen ceremonie

  • Een Hathor geïnitieerde kristallen set met de
    4 Aartsengelen runentekens. Te koop in mijn Kristalshop
  • Een kan met water, schelpen – rode kaars – vogel veer en wierook – bakje met aarde/plantje
  • Wat lievelingsspulletjes en paar mooie kristallen of zo
  • Een tafeltje of je tekent een cirkel op de grond en leg er een kleedje neer

Ga om de reinigingsceremonie te doen als volgt te werk

  1. Je verdeelt in gedachten de tafel/plek in vieren met een windrichtingen-kruis. Kijk bijvoorbeeld met een kompas (bestaat tegenwoordig ook een App voor op je mobiel) waar de 4 windrichtingen noord, oost, zuid, west precies liggen.
  2. Plaats dan eerst volgens onderstaand schema de 4 Aartsengel kristallen op de punten van het windrichtingenkruis
  3. Vervolgens de bijbehorende Element-attributen.
  4. Hiertussen plaats je tenslotte nog wat andere lievelingsspulletjes, eventueel wat extra mooie kristallen, kristallen schedel(s), draak, dolfijn etc.

OOSTEN – Lucht Aartsengel Raphaël – wierook of een veer
ZUIDEN – Vuur – Aartsengel Michaël – een kaars
WESTEN – Water Aartsengel Gabriël – een kan met water NOORDEN – Aarde  – Aartsengel Uriël – bakje met aarde

Ritueel

Op de eerste plaats is het vooral belangrijk te weten dat je geen fouten kunt maken. Wat wel belangrijk is voor het doen van deze ceremonie is, is jouw aandacht en intentie!

Belangrijk is dat je dit ritueel uitvoert aangepast aan je eigen gevoel.

Roep bijvoorbeeld aan:
Jouw Gids(en) en Engelen
– Aartsengelen
– Boeddha
– Meesters van Licht en Liefde
– Kristallen, Klanken, de verschillende Stralen
– Natuurwezens en Elementalen
– Dolfijnen
– Draken
– Eenhoorn
– Een Kosmische Meester of Meesteres

-etc etc etc.

Stem je af op: de Tempels van LeMUria of de Piramides van Egypte
en maak gebruik van gebeden of mooie inspirerende teksten, lees deze hardop voor en zing een Mantra!
Er staat voldoende Inspiratie op dit Blog!

Neem een ontspannen houding aan!
Maak je geest leeg door langzaam een paar flink diep in door de neus en uit door de mond te ademen.

1) Je trekt een gouden koord uit je hartchakra vandaan, via je stuitchakra naar het hart van Moeder Aarde.
2) Vervolgens trek je vanuit je hart ook een gouden koord naar boven, via je kruinchakra naar de Bron.
3) Je zucht eens een paar keer heel diep in en uit.
Zo blijf je een paar minuten rustig zitten
4) Je visualiseert nu dat er vanuit de Bron een gouden Lichtstroom naar beneden door je lichaam heen spoelt
5) Dat er vervolgens vanuit  Moeder Aarde een antwoord komt en zij een mooie zachte pastelkleur omhoog stuurt door je hele lichaam heen.

Deze 2 stromen vermengen zich door jouw hele lichaam heen en blijven stromen tussen Hemel en Aarde. Via jouw Lichtkanaal (ook wel Prana kanaal genoemd).

Pak het het te reinigen kristal/steen in je linkerhand

  • Leg het kristal/steen nu als eerste in het bakje met aarde en allééngladde kristallen bestrooi je symbolisch met wat aarde.
    Je spreekt de woorden krachtig uit: Ik roep de Aartsengel Uriël op om dit kristal te zuiveren met de Noordenwind van het element Aarde.
    Je mag gaan zitten en visualiseert enkele minuten heel rustig hoe de aarde alle verontreiniging uit jouw kristal opslurpt.|
    Pak het kristal/steen weer op en ontdoe deze van de aarde.
  • Je houdt nu dit kristal/steen in het element lucht: de wierook en haal het kristal symbolisch 3 x door de rook van rechts naar links terwijl je krachtig zegt: Ik roep de Aartsengel Raphaël op om dit kristal te zuiveren met de Oostenwind van het element Lucht.
    EN/OF draai 3 cirkels met een mooie veer om het kristal en zeg: Ik roep de Aartsengel Raphaël op om dit kristal te zuiveren met de Oostenwind van het element Lucht.
    Je mag gaan zitten en visualiseert enkele minuten heel rustig hoe de lucht/wierook alle verontreiniging uit jouw kristal gaat opslurpen.
    Pak het kristal/steen weer op.
  • Nu gaat de aandacht naar het vuur element, de kaars. Je houdt het te reinigen kristal enkele seconden zo dicht mogelijk boven de vlam van de kaars en je spreekt krachtig uit: Ik roep de Aartsengel Michaël op om dit kristal te zuiveren met de Zuidenwind van het element Vuur.
    Je mag gaan zitten en visualiseert enkele minuten heel rustig dat de vlam alle negativiteit in jouw kristal stelselmatig verbrandt.
    Pak het kristal/steen weer op.
  • Leg nu tot slot  en jouw kristal/steen (als de hardheid van het kristal of steensoort het toelaat, anders alleen visualiseren) in het element  water en je spreekt de volgende woorden krachtig uit: Ik roep de Aartsengel Gabriël op om dit kristal te zuiveren met de Westenwind van het element Water.
    Je mag gaan zitten en visualiseert enkele minuten heel rustig dat het kristal volledig doorspoeld en gereinigd wordt.


    Sta op en maak het kristal eventueel voorzichtig met liefde droog
    en geef het een mooi plekje tussen de 4 Elementen op de tafel.

Het kristal is nu gereinigd en klaar voor haar magische helende werk. Bewaar haar op deze tafel of een andere speciale plek, want het kristal kan nu geactiveerd gaan worden. Dit kan je doen door ná bovenstaand reinigingsritueel er bewust positieve intenties aan mee te geven, die natuurlijk wel binnen de bereikbaarheid moet liggen van jouw kristal/steen.

Raadpleeg voor de helende potentie en mogelijkheden van jouw kristal/steen het internet of een edelstenenboek. Mijn tip is bijvoorbeeld het boek: De Wijsheid van Stenen: alles wat je wilt weten over stenen van Robert Simmons & Naisha Ahsian. Of een wat dunner boekje van Tineke de Caluwé Edelstenen en Mineralen: dragers van helende energie’.

In de kristallen en stenenwereld van Moeder Aarde ligt heel haar geschiedenis opgeslagen, dus ook jouw zielsgeschiedenis.
Ik kan als Hathor Kristal Healer jouw geschiedenis en blauwdrukken uit de kristallen schedel(s), draken etc, halen door deze stelselmatig dieper te openen en te activeren, tijdens een op LeMUria afgestemd staande privé
Hathor Kristal Healing.  Bel of mail voor het maken van een afspraak naar Maria@sterrenpoort.com.

Mijn, door de Hathorgodinnen geïnitieerde LeMUriaanse kristallen, dolfijnen, schedels en draken, zullen ieders Ontwakingsproces laten versnellen!

www.sterrenpoort.com