Meester Jezus: Mijn Magische Zuiveringsgebed

Meester Jezus Roept alle mensen op om onderstaand Magische Gebed van zuivering dagelijks toe te passen om kwelgeesten, ook wel kwelgasten door hem genoemd, definitief uit haar of zijn leven te bannen.

Meester Jezus sprak tot mij het volgende:

Met mijn magische woorden, help ik jullie om ronddolende kwelgeesten en niet meer dienende onzuiverheden, uit jullie lichamen en leven te zetten, waarmee de mens ongewild dagelijks in contact komt.

Het is voor jou en ieder levend mens op Moeder Aarde een noodzakelijke taak en eigen verantwoordelijkheid, om zich dagelijks te zuiveren door zich dagelijks te ontdoen van verbindingen met negatieve energieën en  entiteiten.

Overal leven onder ons achtergebleven schepselen die kwaad bloed willen zetten onder de mensheid van goede wil en tweespalt creëren in gedachte en handelingen.

Neem mijn woorden aan, zodat ik jullie dagelijks kan omringen, samen met de Hathors en de engelen van LeMUria. Jullie zal zuiveren en ontdoen van energieën en koorden die gedrag, woorden en gedachten ondermijnen en beïnvloeden.

Door mijn gebed dagelijks in te zetten, zullen jouw gedachten, je woordenvloed en handelswijze aan positieve kracht herwinnen.
Mijn bezielende LeMUriaanse Liefdesstroom naar jullie toe, waarin ik bijgestaan wordt door de Liefde van Moeder LeMUria & de Hathorgodinnen, zal een flinke vermeerdering van vreugde en bezielende harmonie in jouw leven doen binnen stromen.

Ik raad je aan dagelijks, met name vóór het slapen gaan, de volgende zuiverende magische woorden met volledige aandacht, in een rustig tempo, in jezelf of hardop uit te spreken:

MIJN MAGISCHE ZUIVERINGSGEBED

IK LAAT
Hier en NU
Kern, Oorzaak, Opslag
van Herinneringen

en Dissonante Energie Verbindingen
uit het Verleden, Heden en de Toekomst
In deze en iedere andere Werkelijkheid
VOLLEDIG LOS

Hiervoor in de plaats vraag ik Mijn Hogere Zelven
mij te helpen mijn oorspronkelijke
LeMUriaanse blauwdruk terug te ontvangen

Voor Nu en voor Altijd
Tot in de Eeuwigheid 

AMEN

Mijn verzoek is om deze magische woorden uit het hoofd te  leren zodat je deze overal paraat toe kan passen. Bijvoorbeeld na het verlaten van een somber aanvoelende visite, een gebouw, woon- of werkomgeving, een plek op Moeder Aarde waar nog entiteiten rond kunnen dolen, zoals in oude oorlogsgebieden, ziekenhuizen of plaatsen waar mensen om het leven zijn gebracht.

Met elkaar helpen we deze ronddolende zielen, naar het Licht.

Via mijn Magische woorden zal je meteen gezuiverd worden, waarna de Hathors en de engelen allen naar het Licht zullen begeleiden om nooit meer terug te keren op Moeder Aarde. 

Schroom nooit om onze hulp in te roepen!

Meester Jezus, jullie aller vriend op Moeder Aarde

www.sterrenpoort.com