Meester Jezus gaf mij een Magisch zuiverings gebed

www

Meester Jezus Roept alle mensen op aarde op om onderstaand Magische Gebed van zuivering dagelijks toe te passen om kwelgeesten, ook wel kwelgasten door hem genoemd, definitief uit ons leven te weren

Meester Jezus sprak tot mij het volgende: Met mijn magische woorden, help ik jullie om ronddolende naargeestige kwelgeesten en niet meer dienende onzuiverheden, uit jullie lichamen en leven te zetten, waarmee de mens ongewild overdag in contact gekomen is.
Het is voor jou en ieder ander levend mens op aarde een noodzakelijk kwaad en een eigen verantwoordelijkheid, om zich dagelijks te zuiveren door zich te ontdoen van verbindingen met negatieve energieën als  entiteiten. Overal op aarde leven onder ons achtergebleven schepselen die kwaad bloed willen zetten onder de mensheid van goede wil en overal tweespalt willen creëren.
Neem mijn woorden serieus, zodat ik jullie dagelijks, samen met de Hathor engelen, kan bijstaan in het zuiveren en ontdoen van energiekoorden die ook jouw dagelijkse gedragingen, woorden en gedachten kunnen beïnvloeden. Door mijn gebed dagelijks te gebruiken, zal jouw gedachtestroom, woordenvloed en handelswijze aan positieve kracht gaan winnen. Dankzij mijn bezielende Liefdes stroom naar jullie toe, waarin ik bijgestaan wordt door de Moeder Hathor Maria energie, zal er een flinke vermeerdering van vreugde en harmonie in jullie levens ontstaan.

Jezus vrijheid

Ik raad jullie aan om dagelijks, met name vóór het slapen gaan de volgende zuiverende magische woorden met volledige aandacht, met een rustig tempo, in jezelf of hardop uit te spreken:

IK LAAT

Hier en NU

Kern, Oorzaak, Opslag en aloude Herinneringen

en de door mij vandaag ontstane Dissonante Energie Verbindingen

voort gebracht

Uit het Verleden, Heden en de Toekomst

Uit deze en een of andere werkelijkheid

VOLLEDIG LOS

Zo zal het Nu en voor Altijd zijn

Daarvoor in de plaats vraag ik aan Mijn Grote Ik Ben Aanwezigheid

mijn oorspronkelijke volmaakte energieën terug te geven

Zo zal het zijn en Zo is het

namens Christus

AMEN

Mijn verzoek aan jullie is om mijn magische woorden uit het hoofd leren zodat je deze overal paraat toe kan passen. Zoals bij het verlaten van een somber aanvoelende gebouw, woon- of werkomgeving, een plek op aarde waar je voelt dat er nog entiteiten ronddolen, zoals in oude oorlogsgebieden, ziekenhuizen of plaatsen waar mensen om het leven zijn gebracht.

Met elkaar helpen we deze aardwormen, maar nog steeds ronddolende zielen, naar het Licht.
Doordat jullie via mijn magische woorden, meteen mijn trilling en die van de Hathor engelen om je heen zullen krijgen,  zullen Wij er voor gaan zorgen dat ze adequaat, doch op een liefdevolle wijze weggeleid worden van de jullie Moeder Aarde. Dit is een transactie via het Hathor Sterrenpoort kanaal naar een dimensie waar een speciaal Sterren Team ze overneemt van ons en blijvend zorg voor ze draagt.

Jezus en maria

Schroom nooit om onze hulp in te roepen voor moeilijke kwesties die het leven soms onnoemelijk lastig kunnen maken. Vaak heeft dit mede te maken door het verblijf in jullie lichaam van naargeestige entiteiten die ongevraagd gebruik blijven maken van jullie energie door aan te hechten via energiekoorden.
Wij wijzen je er graag op dat de Hathor Kristal Healingen, welke gegeven worden in de Sterrenpoort Praktijk, een adres is waar zwaarmoedige, naargeestige en soms angstig aanvoelende zaken, op een krachtige wijze definitief ontmanteld worden. Gezamenlijk vormen Wij een Lichtkring om jou heen tijdens de Hathor Healing sessie, waardoor hetgeen wat niet thuis hoort
bij een mens,  voorgoed weggesluisd wordt via het Hathor Sterrenpoort kanaal in Oegstgeest.

Ik groet jullie ook namens de Hathor Maria godinnen
Meester Jezus, jullie aller vriend op Moeder Aarde

14 april 2016 –  Maria van der Geest

http://www.sterrenpoort.com
http://www.mariavandergeest.com

One thought on “Meester Jezus gaf mij een Magisch zuiverings gebed”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s