Isis – Moederenergie van de 4 Goddelijke elementen + gebed

Isis is een moedergodin in de Egypthische mythologie. Ze is het symbool van de vruchtbaarheid en werd eerst alleen vereerd in de Nijldelta. Voor haar werd op meerdere plaatsen een tempel aan haar gewijd, waaronder op Philae, een eilandje in de Nijl bij Aswan al gebouwd in de 30e Dynastie rond 380 voor Chr, maar ook in het Romeinse Pompeii rond het jaar 80 voor Chr.

Philae Tempel in Aswan – Tempel van Isis

Momenteel is de naam ISIS ernstig besmet geraakt. Het is een naam die velen alleen nog in verband brengen met de dagelijkse strijd die er gaande is in onze wereld door een groepering die deze naam in een kwaad daglicht brengt.

Het is belangrijk om daarom nog eens goed stil te staan bij de ware betekenis en kracht van Isis. Zij is namelijk een Moeder Godin met een waarachtige Oer Moeder missie om de vrouwelijke Bronkracht vanuit LeMUria, gevuld met Licht en Liefde, weer terug te brengen door ons allen heen op Moeder Aarde. Ze gaat hierbij pragmatisch, soms wat strak en zakelijk te werk. Hierdoor zullen we juist eendrachtig leren om samen te werken voor Vrede en Harmonie, door evenwichtige persoonlijkheden te creëren, waarbij onze harten steeds meer één schakel zullen vormen voor het doorsluizen van de aller zuiverste onvoorwaardelijke Liefde van uit de Goddelijke MoederBron van Hart tot Hart van Moeder Aarde!

Isis bracht haar vermoorde echtgenoot Osiris weer tot leven en baarde hun zoon Horus, de latere farao die regelmatig met een Valkenhoofd wordt afgebeeld. Wederom werd Osiris om het leven gebracht en zij stond vervolgens alleen voor het groot brengen van Horus. Deze legende kan men overal terugvinden op internet.

Isis legt ons met nadruk uit: Zoals een fysieke aardse vrouw kinderen kan baren, hoort een spirituele aardse vrouw ook spiritueel leven voort te brengen. Dit Goddelijke aspect staat voor herboren worden. Niet fysiek opnieuw geboren worden, maar zoals spirituele wezens herboren worden en hiermee hun leven, denken, doen en hele Wezen langzaam veranderen.

Wanneer men leert te resoneren en zich weet te verenigen met de 4 goddelijke elementen aarde-water-lucht en vuur, dan gaat men vliegen op de Vleugels van Verlichting naar de TOP van haar/zijn eigen Piramide, welke dan gevuld is met het Glorieuze Heilige Hemelse Licht van de Goddelijke Schepper.

De verering van Isis stamt al uit Oud-Egyptische tijden, waarin teksten al verwezen naar de Moedergodin Isis, waarin ze werd afgebeeld als een gevleugelde godin met een prachtige zonneschijf op haar hoofd, waarop de fasen van de Maan stonden afgebeeld.


Isis – 1150 voor Chris.

Waar staat deze Moeder Godin voor:

  • Isis is de Godin van het aardse leven.
  • Isis is de Moeder van de eeuwige Spirit van Egypte
  • Isis is de minnares van de 4 elementen van het OERtijdperk, sinds het ontstaan van Moeder aarde
  • Isis is de Moeder van alle levende wezens
  • Het is Isis magische transformerende alchemie kracht, die de Hemel/Mind tot een Goddelijke EENHEID kan her verbinden via een natuurlijk regeneratie proces, een herstelmechanisme die middels Isis Goddelijke Godinnen krachten inwerkt op beschadigd levend weefsel.

Isis wenkt de Hathor God Geb, om via Geb’s stenen, deze staan voor het aarde element, op te stijgen, zodat Isis bloed (die staat voor het water element), naar beneden af kan dalen om de vier hoeken van ons aardse bestaan, dit zijn de 4 pilaren (ofwel de 4 basis elementen), op Moeder Aarde te voeden. Met als Goddelijke missie de zaden op Moeder Aarde te voeden met nieuw leven d.m.v. Isis adem (dit staat voor het lucht element), om zo deze zaden een thuis te geven in de dorre vruchtbare woestijn d.m.v. de vonkende zon (is het vuur element). Hier uit zal nieuw leven ontstaan op onze fragiele breekbare Moeder Aarde, in de stilte van een Oase in de woestijn.

Alleen de 4 elementen, die deze waarachtige stille plek overdekken en beschermd hebben, en staan voor de energie van onze Moeder Godin Isis, zorgen dat dankzij haar natuurlijke 4 seizoenen ritme, die ook staan voor leven, oogsten, afsterven en opnieuw geboren worden, ook LeMUria nu haar Wedergeboorte zal gaan zegevieren door ons allen heen!

Kijk op foto boven dit artikel van Hathor Moeder Godin ISIS:

  • Isis houdt naast haar adem, het Egyptische Ankh symbool in haar armen, dat staat voor eeuwig leven en vitaliteit,
  • De Ankh symboliseert ook het hoofd, de armen en het lichaam van een mens.
  • Isis wiegt de Ankh als een kind, zoals een moeder dat doet.

    Isis is namelijk als een Moeder voor ons allen, die voor haar kinderen vecht om ze te willen beschermen, maar wat niet altijd lukt, omdat kinderen opgroeien, uit huis gaan wonen om op eigen benen komen te staan, soms ver weg van de beschermende invloed van Moeders, waardoor haar kinderen ver weg de pijn alleen moeten dragen. Isis voelt precies de zorgen aan van deze moeders en steunt hen in het dagelijkse leven en neemt hun verdriet zelfs over, als men tot haar bidt.
  • Isis energie staat dus ook voor de verzorgende compassie die zij moeders en vaders biedt in onze wereld.
  • Isis wenkt ons om goed in ons centrum te blijven, een Heilige stille plek in het Hier & Nu vast te houden, waarin de vermoeide, zich spiritueel ontwikkelende mens, kan opbloeien en weer herleeft door Isis welwillende oneindige barmhartigheid en haar schoonheid.
  • Isis, welke zich ook kan manifesteren in de ‘woestijn’ van ons dagelijks leven dat soms met grote pijnen en pijnlijke momenten te maken heeft, door ons zorgen te maken. Isis kan deze ombuigen en transformeren door onze harten te vullen met liefde voor onze kinderen en ons vol op te inspireren om weerbaar te blijven tegen de escalerende, soms chaotische wervelende krachten in onze wereld.
  • Het zich vaak en erg zorgen maken kan een karaktertrek van de mens zijn, maar kan mede worden beïnvloed door onvoldoende gronding en een blijvende afstand tot de Ziel in stand houden.
  • Men kan Isis dus om steun vragen. Juist als het gaat om angsten die zouden kunnen stammen uit eerdere levens.


De Moeder Godin Isis zal nabij komen
als je het volgend gebed gebruikt:


Gebed tot Isis

Machtige Isis
Godin met zovéél verschillende namen

Jij kent alle magistrale geheimen van het Omniversum

Grootse Moeder & Hathor Koningin
Ik schenk jou mijn Daadkrachtige Handelingen

gezegend door jouw aanwijzingen
via de elementen Vuur, Water, Lucht & Aarde

Opdat ik mij omhuld zal weten door jouw Licht
zo als jij Osiris lief had

Schone Isis, schenk mij jouw Liefde
Wijsheid, Moed en Vertrouwen

Dat jouw Liefde en Geest
Via mij mogen uitgroeien

tot een leven vol LeMUriaanse Glorie en Geluk

Onverzettelijk zullen jouw vleugels
dan door de mijne mogen zegevieren

Voor NU & Altijd

 Maria van der Geest

Foto boven dit bericht van Hathorgodin Isis@Jonathon Earl Bowse

www.sterrenpoort.com